GRATIS SPOIFY

SKYNDA SKAFFA GRATIS SPOTIFY  UTAN REKLAM NUUUUUU!

http://www.gratispremium.com/?ref=60020


vääääärk

Då va snart denna dag slut, väntar bara på att Anna ankas program ska va slut och att benji vill sova sen ska ja hoppa i badet och sen sova.

Va på öppna förskola i dag i eskilkyrkan sen en snabb sväng i centrum såg att dom hade fått in bollar nu till bollhav. men pallade inte köpa vet fan inte änns om  ja har råd Benjis kalas gick ju på en del plus alla hans saker ja köpte.  Träffade en tjej på öppna som hade adopterat en kille från vietnamn. DE är helt otroligt att man kan välja adoption om de är så att man inte kan få barn. men de är en jävla lång proces fyra och ett halvt år tåg de för henne. Ja vill också adoptera från afrika dårå men man måste va minst 25 sen som sagt de kostar och de är en lååååång process.  men de kommer kanske bli framöver. ska prata lite med mamma om de när ja åker dit i helgen eftersom hon och pappa adopterade ju moi :)

Nu ska ja forstätta kolla på anna anka och lida av min mensvärk uft de gör så ooooooooont

oförberedd

nyss när benji låg och sov sin förmiddags lur så började ja planera dan i huvve. och kom på att ja inte har förberett nån lunch och allt är typ fryst de fanns inga fiskbullar ingen ravioli bara massa fryst mat. känner mig som sämsta morsan ever hur fan kan man missa nått sånt. se de fick blir köttbullar med stuvade makaroner. och i kväll ska ja göra fiskgratäng får nog ta fram två fileer så att de finns färdig lunch i morgon. nu ska ja klä på min lilla terrorist och göra klar maten. ska sedan iväg till öppna förskolan
En bild från Benjis kalas

nära ögat

Höll på att glömma att ja skulle uppdatera igen juu. Men som tur va så kom ja på de när ja läste andra bloggar att ja faktis har en egen haha :P Benji sover och tvätten är tvättad. de va tydligen ingen desperate housewives i dag och inte fan gick de att se på kanal5 play heller som dom sa. Men nu ska ja krypa ner bredvid min lilla son han ligger i sin säng men ja brukar alltid lyfta över honom till mig när ja lägger mig :P så cozy min stora kille som nu är ett år:)
God natt


Mitt korta hår, ska fixa löshår snart när ja tar mig den tiden


GRATTIS

I dag fyller min lilla prins ett år. tiden går så fort ja älskar dig

Nu ska ja ta detta på allvar jka lovar börjar ja sega så får ni skälla på mig, ja ska blogga ja ska ja ska ja ska.
I maj så flyttar vi tillbaks till jordbro igen har fått lägenhet nu. va ju tvungen att säga upp den förra. Och benji börjar dagis i maj, så nu håller ja på förfullt att söka jobb, . ja vi kan ju börja så här, lovar att blogga ett inlägg till senare och nu ska de flyta på ;)

Hur mår ni läsare läser ni min blogg fortfarande eller är ni less på att ja aldrig uppdaterade. inte för att ja hade tusen läsare men ni som läste :P

RSS 2.0