Värmland

Firar nyår i Värmland
Gott Nytt år!

Ljuvliga Söndag!

Redan söndag IGEN vart tar all tid vägen egenkligen! Nu så är ja inne i Vecka 27 redan och de är bara 97 dagar kvar tills lillen kommer till värdlden om allt går aom de ska, men än så länge har de inte vartit nått problem.
Har nyss ätit jätte god frukost med min man. Ja jag vet frukost nu men de är så att ja totalt har vänt på dygnet somnar inte fören fem sex på kvällarna och sover hela dagarna, nu så ska ja hoppa in i duschen så att ja blir någorlunda fräsch sedan ska vi åka iväg en sväng om G orkar.

I förra inlägget stog de föresten att ja skulle åka hem men som ni märker så är ja kvar de är på grund av att min telefon skulle bli klar när som helst vill gärna ha den så fort som möjligt för ja kan ge mig fan på att den blir klar när ja är hos pappa, men den lär komma nästa vecka nån gång hoppas ja verkligen, för senast onsdag åker ja.. vet inte om ja bara blir där över nyår eller längre beror på hur stor saknad ja har efter G, de är så svårt att lämna han numera eftersom ja alltid är så van att ha han vid min sida hela tiden. Men vi får nog släppa taget lite för vi går varndra på nerverna ibland så de står härliga till.
Nee duschen va de


Hemmåt

Ja då par man sitt pick och pack och drar sig håmmåt mot värmland kommer ta och vara där ett tag. måste rensa hjärnan lite får se hur länge de blir, men måste bara iväg härifrån hem till min kära far och lillsis Nadja och alla! saknar dom så oerhört mycket.
Känner att ja har fått för stor dos av detta storstads livet,

jul!!

jaa i morgon så är de som sagt jul usch orkar inte enagera mig så mycket den får gärna försvinna lika snabbt som de kommer längtar bara efter min bebis bara tre månader kvar nu :) vet inte va ja ska skriva mer de händer så mycket runt omkring så vet inte vart ja ska börja och orkar inte sitta vid datorn heller.
Men önskar er alla en riktig god jul

Fredag.

Ojojoj vad de går fort redan fredag och vad har man hunnit med inte nått känns de som, nu så är de snart jul tror faktis de bir sthlm över jul känner inte för att sätta mig på ett tåg när ja har så ont. I går så kännde Gabrijel för första gången när bebisen sparkade ungen har alltid varit så envis så fort de sparkar och ja säger till han  så slutar den. men i går när han låg med örat mot magen så sprakade han till G riktigt ordenkligt. Han regerade inte direkt så som ja trode han vart helt chockad och tyckte de va hel skumt haha nästan lite läskit för de va ju inte som en spark direkt utan mer som om h*n vill ta sig ur magen som en litten alien:P

Nu ska ja snart äta äcklig pytti panna de finns ju inte mycket mer att välja på här hemma måste handla mat får se när de blir eftersom bilen har pajat.
sedan vid fem ska ja upp till stan och träffa Amanda bus de va fett längesen vi såg typ i sommras sist vi sågs så åkte vi och kollade vart hennes plastikkirugi låg de va då ja fattade att hon verkligen skulle förstora sina bröst på riktigt haha. och de va under den perioden som ja fick reda på att ja va gravid. och nu har hon större bröst och ja större mage :)
Ne måste äta upp äckliga maten nu.

Snuva

Har fått så jävla irriterande snuva asså så jääävla jobbigt. Snart så ska ja tvätta försökte undvika de förra veckan men man kommer aldrig ifrån de så  nu är den överfull tvättkorgen bra maria braaaaaa dääär. men Gabrijel skulle komma efter lunch sa han får se om han känner sig manad till att hjälpa till. tror inte han vågar nått annat för antingen börjar ja grina eller skrika på honom haha.
har inte fått tillbaka min lur heller :( knäppte kort i går på magen med G:s mobile men han är ju som sagt på jobbet nu och vi la inte i bilderna i går så de får vänta, men de kanske kommer nog senare i kväll om ja kommer ihåg de.
I morgon ska ja till barnmorskan, vckorna bara rinner i väg de kan rinna litte snabbare de skadar inte,snart jul faan har sånångest ska man åka till värmland eller ska vi va kvar, aaja återstår att se. måste sortera tvätten nu.

Linser

Är de nått ja alltid har velat prova så är de linser ja är så trött på mina bruna tråkiga ögonfärg och skulle vilja ha typgröna eller nått  så jävla snyggt. Smart att man byta färg när man vill också. och efter att ha städat och donat här hemma så tittade ja runt  på nätet och kom på hemsida färgadelinser, och dom ger alla bloggare som länkar deras hemsida och skickar ett mail till dom får gratis linser utan styrka. :)
gå in på www.fargadelinser.com för mer info.
 




Snart Helg

De går otroligt fort allting är redan i vecka 23+4 så de är inte alls långt kvar, de får gärna gå lite fortare med tanke på att varken ja eller min omgivning tål mina hormonsvängar de är så jävla jobbigt ja stör mig tame fan på minsta lilla. Jag och Gabrijel satt och kollade på sos familj här om dan, då hon säger att de är åldersgräns på att röka och pierca sig visst tobak är de är de åldersgräns på men vem fan är hon som ska säga att hon ska sluta att röka de är väll ändå hennes beslut och morsans ansvar, och de där med att pierca sig ja man måste va 18 men har man målsman med sig så får man faktis va yngre. När ja hörde henne babbla så vart ja så fly förbannad och börja skrika mot tv:n och kasta saker mot henne, haha Gabrijel fråga varför bryr du dig för varför så upprörd. Och ja svarade UPRRÖRD!? VILL DU SE PÅ UPPRÖRD KANSKE?! haha sen så lugnade ja ner mig och insåg hur jävla dum ja måste ha sett ut haha.

I går fick ja också nån jävla konstig flipp gick upp och åt frukost vid halv sju, och började söka på internet om missfall fråga mig inte varför, så läste ja att man inte alltid behöver ha symtom på missfall utan att sparkarna kanske avtar. och helt plötsligt så fick ja för mig att min inte sprkade så mycket, så med dyng panik så tar ja bussen åker in till haninge Mödravård och dyng bölar och snackar om missfall. så då fick ja lyssna på hjärtat och de slog så jätte fint sa hon hjärtslagen varijerade jätte bra och sen så hörde hon även att den sparkade och barnet regerade när hon flyttade på H*n . så de va inge fel. Gabrijel vart väll fly förbannad på mig inte för att ja ringde och skrämmde honom utan att ja läser massa skit som ja inte har andledning till.
men min bebis mår fin fint,
Och i morse va de jävla håll igång sprkade konstant i mer än fem minuter de va typ som om den ville säga nått till mig typ hörru tjockis haha.
Ne nu ska ja äta lite maaaaaat.
Min nya hobby :P

Helgen

Nu har ja städat klart allt och väntar bara på att mannen ska komma hem, är skit hungrig men vettefan va ja ska hitta på för mat tycker allt försvinner från kyl och frys så jävla snabbt, de får la kanske bli köttbullar och makaroner, eller korvstroganoff, även fast ja inte kan äta falukorv tycker de har blivit så äckligt sen ja vart gravid men kanske får prova får se vad G vill ha.
annars så har helgen varit mega lugn inge pepparkakshus än men men den kommer den ¨måste komma.
här kommer lite av helgens sysselsättning

fredag: Fick besök som va kvar till på lördagsatt hemma softade och bara åt massa gott

Lördag: åkte till farsta C en sväng och kollade läget glömde dock köpa nässpray till G, men han verkade klara sig.

Söndag: Då va de bara en förflyttning mellan sängen och soffan för både mig och G tror knappast vi gjorde nån mat heller bara låg och segade.

Annars i veckan ser de ut att bli en hel del jobb hoppas ja orkar och inte blir helt matt efter två dagar och värk i ryggen.!

Du är ingen hemmafru va fan

Ja de fick ja höra av Gabrijel i går, för hela veckan har ja gått hemma städat tvättat pysslat och donat. Ävengjort mat till han så att den är lagom klar när han kommer hem. Men i går så fick han tydligen nog för då visade ja han mina fina negerbollar och kokostoppar ja hade gjort och sa att ja inte har hunnit med maten men har förberett. men eftersom mitt blodtryck är så lågt så va ja tvungen att sätta mig ner en stund innan ja fortsatte med maten och klagade på min smärta i ryggslutet och ömma fötter men skulle vrångt börja med maten för ja inte vill min man ska gå hungrig, då frågar han varför gör du så här, varför ska du göra mat för om du inte orkar du har inte gjort annat än vart hemmafru hela veckan, du är ingen hemmafru om du inte orkar så fixar ja mat. fräste han ur sig. Men va faan om ja inte jobbar och ändå är hemma och du har jobbat 8 timmar klart ja kan göra mat liksom. Men han tyckte de vart för mycket han uppskattar allt men ville inte att ja skulle överanstränga mig, med tanke på mitt blodtryck onda rygg och ömma fötter. han är så underbar min man.
Just nu sitter ja och äter frukost nr 1 och tittar på vakna med the voice, i dag har ja lovat G att inte göra nått även om ja inte jobbar så vill han att ja ska sitta och bara vara. får se hur länge ja orkar med de funderar på om ja ska åka till farsta och träffa judith. men får se
dags för en till smörgås.


Helt off

fan kan de bli värre känner mig så off otillräcklig ensam och slö, sitter och gråter för att gabrijel inte är hemma.och ful mobil har ja också jävla bitter fitta. Ja vet att ja låter löjlig men kan inte rå för mina hormoner som åker berg och dalbana just nu. har varit på tipp topp nåra dagar sen så blir ja bara så jävla depp på allt, stänger av mobilen när den ringer vill inte prata eller se nån förutom Gabrijel. Ja vill inte må så här, och sen så fanns de inte nån jävla kuk tvätt tid heller fören i morgon allt går bara åt helvete och ja längtar såååååå till min bebis varför ska de gå så sakta för ja vill hålla dig krama och lukta på dig. kan man inte lägga sig i idee till april.



RSS 2.0