Änkligen

Nu så är alla papper klara med försäkringskassan och allt och ja ska börja få mamma pening i f.r.o.m nästa vecka då de bara är 60 dagar kavr till förlossningen. I helgen vill ja bara bli hemma, har blivit så himla trött igen helt plötsligt vet inte varför men antagligen för att ja går springa upp på nätterna hela tiden för att lillen ligger och sparkar på kissblåsan.
I morgon bli man 21 vad faan ska man göra ja har verkligen ingen aning känner inte för att fira heller direkt. och på Måndag så ska ja besöka Barnmorskan igen de va inte alls längesen känns de som. undra om magen har växt nått och ska även kolla hur mycket ja har gått upp i vikt. då är de prick 8 veckor kvar till beräknad förlossning :)
Nu ska ja sluta svammal och gå och lägga mig i sängen tror ja nog. måst sträcka ut mig, men innan smörja in magen.
Natti

Leker smart

I går så slocknade båda lamporna i badrummet, så ja bytte till två nya men dom funkade ändå inte, då så började gabrijel kolla i proppskåpet och ja stog bredvid som en och annan mupp och sa men hallå du ser väll att den här är trasig, han bara nje, ja bara men ja har faktis läst alla No ämnen i skolan, i samma stund som ja märkte hur töntigt de där lät men ändå att ja verkade allmänbildad. så får ja hör från han jaha och? ja är utbildad elektriker.
faan va lost man är ibland :P att man inte tänker sig för

mage i vädret

NU ligger man i soffan med magen i vädret och de är en riktig bucklig magen de är riktigt håll i gång där inne måste ja ju säga,
i går hade vi en riktig mysdag va i farsta centrum med sebastian anita och deras som åt på mcdonals och stor handlade och så, sedan tillbringade vi eftermiddan/kvällen hemma hos dom åt mega god mat från juggan så om man vart mätt jajjemen :)  senare på kvällen kollade vi på Benjamin Button, inte så värsta bra som ja trodde. bra och spännande men den va så seg så både ja och anita somnade så grabbarna fick kolla klart själva.När filmen väl va slut så väkte väll Gabrijel mig och ja frågade hur den slutade, då visade de sig att han dog som ett spädbarn, och vem fick inte tårar om mesiga mig?! började storböla och kom fram till att då vill ja inte döpa min son till Benjamin verkligen inte,just nu ger de namnet mig rysningar så de står härliga till. Så de blir nog en liten Casper trots allt om de blir en pojk dvs,

Just de fick min telefonräkning här om dan på typ 1000 kr, och undrade vart fan ja har ringt för så mycket för ja ringer verkligen inte mycket mest komviq bara typ och de kostar inte mycket med kompis, men då såg ja att 500 kr va sms biljett, då  har ja köpt sms biljett varje gång ja åkte nånstansför typ 500 spänn, och typ 250 för telefonen, så egenkligen har ja bara ringt för typ 300 kr. som ja inte tycker är allt för mycket egenkligen, men tack vare biljettena så vart de en räkning på 1000 kr . så nu blir de buss kort eller gå till tåget så går de ju faktis att planka, för ja åker inga långa sträcker direkt längst till farsta liksom som är typ 4.de stationen från mig.
Ne nu ska ja duscha och sedan mysa med min lover

mmh

sist ja skrev så va helgen slut och nu så börjar en ny. Nu sitter ja med min ost, mamelad smörgås och en kom med te. Efter ja har ätit klart så ska jag ta och börja städa fattar inte vart all skit kommer ifrån. När G slutar jobbet ska vi åka och storhandla de har varit rätt öde i kylskåpet just nu ett tag.Just de kom på att de är en vecka kvar tills ja fyller dena gång gick de jävligt snabbt alla andra år tycker ja att de har tagit så lång tid mellan jul och min födelsedag men de är väll för att ja numera inte bryr mig direkt orka gör stor grej av de liksom.
Nu är de nio veckor kvar tills ja är beräknad föda guud va ja längtar och hoppas ja håller mig till BF datumet. Vill ha min beba nu,
Namnen som vi har om de skulle bli en kille är Benjamin eller Casper Casper va Gabrijels idee. och blire kille får han bestäma har vi kommit överäns om men ja kan nog muta honom på nått sätt:P. Om de blir en tjej ska den få heta Michell. Mellan namnen är fortfarande litte luddiga me den kommer få bådas efternamn iallafall. Marjanovic Rubin, eller tvärtom. 

Dags att städa


Helgen är slut

De va väll som självaste fan att helgen redan skulle ta slut. Fast de är väll bra för nu börjar en ny veckan och en vecka mindre tills ja har BF, Bebisen har varit helvild senaste dagarna den har har sprakat och haft sig där inne så att ja får riktigt ont speciellt i revbena.
Måste ju säga att ja faktis saknar min gamla kropp längtar till våren när lillen är ute när man har återställt sig köpt lite nya tunnare sommar kläder och går ut med vagnen längtar som inehelvete.
Va hos barnmorskan i torsdags btw mitt  mått hade växt fyra cm så visst har ja blivit större men jag är fortfarade ganska liten tyckte hon men inge farligt för ja följde kurvan precis som ja skulle.
Nu ska ja gå till min älskling och försöka få sig ett littet skjut :P

Inte dammsuga under säng eller soffa

Min man är så jäävla mån om mig och min mage så nu är de förbud att dammsuga under sängen och soffan,  och när man ska vända på sig i sängen så så får man höra försiktigt försiktigt akta mage. haha Min gulliga bumbibjörn :)
Idag så skiner solen helt underbart ska snart ta och knalla mot affären för att handla lite mat är sugen på typ nån soppa köttfärssoppa eller nått. de är så knepigt de där med köttfärs ja hatar köttfärsås och spagtti men allt annat går bra att äta med köttfärs men ja tror de är den där tomat grejen man har i för ja tycker inte om korvstroganoff heller direkt, falukorv över huvve tage tycker ja är jävligt äckligt.
I dag är de bara 80 dagar kvar till BF ja är så inne i detta med att va gravid att ja även hade glömt att ja faktis fyller år om två vecker. men vad är 21 att fira, firar nog hellre att de nästan bara är två månader kvar till BF då i ställe :P
nee dags att sätta på klär kan inte sitta här i handduk hela dan

!

sitter själv med en tallrik start och mjölk hyffsat gott har tyvärr inte så mycket att välja på här hemma måste handla men när hur? bilen har man skortat så de blir att springa fram och tillbaka i turkkiosken här som knappast har nått ätbart. Utom super goda apelsiner jag bara älskar apelsiner måste ha apelsin hemma annars blir de kaos, men antar de bara är nån sorts gravidtets grej, på tal om gravidtet så finns de både positiv och negativa grejer, de är så mycket som har förändrats sen man vart gravid sexlusten är på höööög nivå fast ändå känner man sig så tjock ful och äcklig men när väll lusten kommer så skiter man i vilket, och sen att hålla sig hyffsat renrakad där nere de är faan de svåraste man ser ju för faan inte ett skit man får liksom känna sig fram så jäävla jobbigt, men som tur va så har man en kille som erbjuder sig att hjälpa oj där kom den där pirrande sexlusten fram igen:P haha så de är nog mest positiva saker om man säger så.
ne nu ska ja sluta svammla massa skit och hoppa in i duschen!


Rubrik

ingen uppdatering på ett tag trodde aldrig de skulle bli så att man har så mycket att göra så man inte hinner blogga eller orka blogga när man väl hinner. hur fan lyckas alla andra som blondinbella kissies och dom?
aaja tillbaks i sthlm är man i allafall farsan körde mig i lördags vart uber gla för att träffa Gabrijel igen fast vi bara va ifrån varandra i tre dagar.

i går kväll gjorde ja min G ledsen igen, innan ja vart gravid så fanns de inge bättre än att ligga nära honom och somna i hans famn. Men nu vill ja inte de längre ja vill ha så mycket space som möjligt så i går när han kramade mig så började ja sucka och han fattade inte va som va fel tillslut stog ja inte ut så ja fräste åt han kan du ta ditt eget jävla täcke och lägga dig på din sida kanske. han ba vad är de inget mummla ja och gick till soffan, han fick bönaa om be för att ja skuule komma till sängen igen stackarn, Han är guld värd som står ut. men nu är de inte långt kvar bara tre månader sen så har vi vår lilla beba :)

nu ska ja börja plocka och städa.
min lur fukar fortfarande inte de fick lämnas in igen.
så de ¨får bli bildlös blogg ett tag till

RSS 2.0