Sammandragningar

Strax efter ja hade skrivit förra inlägget så bestämde ja mig för att ringa förlossningen, och då tyckte dom de lät som sammandragningar. Känns skönt att de börjar att sätta igång nu förutom att de gör verkligen ont och är inte alls behagligt. de ända som skrämmer mig lite är att tiden har förändrats, när ja skrev förra inlägget så va dom i tio minuters mellanrum och nu är de typ bara fem minuter.. fast dom har bara suttit i 36 sek som längst.


Förvärk?!

sitter här och får så otroligt ont i nedre delen av ryggen och magen blir sten hård,men ja känner de liksom bara i ryggen inget vid magen liksom, så är de verkligen förvärkar eller vad är de för nått. de kommer med ungefär tio minuters mellan rum också. Ska de va dags nu snart tro? ja har inte änns packat BB-väskan.
Förvirrad

päronsplitt

Har snart slängt i mig ett helt paket päronslitt för mig själv de går verkligen inte att sluta äta.

Nu är de ne vecka kvar tills jag har BF så man går spännd hela dagarna för att man aldrig vet när och vad som händer. Vill ha bebis nu nu nu.!
Har redan bäddat bebissängen, och hämtat vagnen somstår inne, och man blir full av glädje så fort man kollar på dom, så nu är de bara bebisen som saknas. Har fått så mycket rabbatkuponger också från både pampers och libero så de blir väll att handla ett lass med sig hem innan dom går ur tiden.
Men de verkar finnas all tid till de, tycker om att dra ut lite på saker och ting så att ja inte går rastlös den sista tiden. Men de jag har hunnit med är att storstädat, vi brukar damma och dammsuga en gång i veckan men inte så här mycket nu drog vi ut soffan och säng, damma uppe på alla gadrober, alla skåp och låder i köket. bakom element och alla perssjenner. jaa allt i stort sätt. och de märks att vi tog allt för de är fortfarande fräscht här hemma, annars tycker ja de blir skitit igen efter bara nån dag, men de har hållt sig nu.
Har även varit och handlat lite mer bebiskläder och ny bh, som faktis är lite liten men aaja får köpa en större storlek nästa vecka. ja vet fan inte vilken storlek ja har längre, och hatar att prova massa.

PÅ G?!

SKa försöka komma på nått interesant och roligt att skriva, hur går de tro inge vidare faktis. Allt står bara still just nu, bara väntar och väntar allt är typ klart också med bebissaker, fattas bara att tvätta storstäda och packa bb väskan, men efter som den lilla inte verkar vara på gång så känns de som om de är för tidigt  på nå konstigt sätt de känns som om de är skit lång tid den är beräknad att komma om 11 dagar men som sagt den har verkligen inte visat NÅTT TECKEN ALLS på att de förbereder sig och vill ut. sist ja va hos Bm förra veckan så hade den inte änns fixerat sig de va typ bara ryckligt men inte fixerat, och inga sammandragningar har man heller numera. Har varit ute på nåra promenader för att de sägs att de ska snabba på de hela men de verkar ju funka på alla förutom mig.
Innan denna veckans slut ska allt va storstädat iallafall de har både jag och Gabrijel lovat, och sen så måste ja ju ut och köpa mig en ammings bh med. så de finns ju en del saker att göra.

Om nån har nå tips på hur man kan göra för att de ska gå igång SNÄLLA TELL ME LIKSOM ;)

På väg

Älskling är på väg och är la framme vid nio ungefär.
Känns som om man blir kär på nytt nästan :P


Glad

Man blir så otroligt glad av att solen skiner, så istället för att buttra när ja gick upp i dag så slängde ja på musik i hösta hugg plattade håret med ett leende på läpparna, har även plockat lite här hemma så de ser lite snyggt ut i kväll när älskling kommer, ska snart på en tripp till centrum nu för att handla lite så ja kan göra god mat till han också. undra om ja ska köpa permanent kanske, eller om ja väntar lite de har börjat växa ut lite men kanske är bättre om de får växa lite till för annars blir de så mycket över, ja har ju ändå platttång  :P.

Nu ska ja sminka mig ja jag vet ja sminkar mig fast ja bara ska till centrum här i jordbro men som sagt GLATT HUMÖR!!! sen ska ja ha i mina linser också de va littepyssligt att få i dom.


Suprise

Va ut och hämtade posten i dag och då va de ett paket där i som gjorde mig himla nyfiken vet att ja har kollat på massa saker på internet men har försökt ha kontroll och inte beställa massa saker, Men de stog i mitt namn så jätte kontroll hade ja inte haft rev upp paketet då va de linser i som ja tydligen har beställt fråga mig inte när för de har ja ingen aning om faktis, men de va inte så dyrt 99 kr för en månad så de fick gå.
Gabrijel kommer  nog inte bli allt för glad han tycker ja är galen när ja kollar på saker på nätet och ja har lovat honom att inte beställa mer men men de går att kompremisa med litte smek :).
I natt är de sista natten sjävl
wiiiie :D


Tårar

För nån timme sen så fick ja ett videosamtal från älsklingen, de va helt underbart att se honom de känns som om de va skit längesen, När ja såg honom så började tårarna rinne som tusan. JAG SAKNAR HONOM!!!
Och de värsta är att han kommer nog troligtvis inte fören torsdag för att deras saker kom sent i går de va därför dom va ut och åkte skoter. Så ja får sova två nätter till helt själv :(

Annars så va ja hos barnmorskan i dag och de va väll som ja trodde rackaren har lagt på sig litte hull och magen har växt 2 cm till så nu är mitt SF mått 33. Och hela 15 kg!!!!!! har ja gått upp jösses men nu blir de nog ingen mer viktuppgång hoppas ja. Fick en tid igen fem dagar innan jag är beräknad att föda, hoppas verkligen ja slipper gå på de besöket. De kanske låter som om ja vantrivs att gå till bm men så är själva fallet inte tycker faktis de är ganska trevligt att gå ditt och babbla av sig lite om sånt som Gabjriel inte riktigt förstår sig på. Ja vill bara int dit pågrund av att ja hoppas på att ja har fått en unge då redan de är den ända andledningen, men de återstår att se!

MAAAAAAAAAAAAAT!!!


maaaat

Jag är så sugen på god mat som fläskfile eller nått med potatis god sås och sallad. men hur kul är de att  laga nått sånt till sig själv, så de får bli köttfärsås och spagetti så blev över för nån dag sen. men ja ska laga super midda till Gabrijel när han kommer hem på onsdag, Pratade nyss med honom och dom hade nyss åkt skoter och han va helt extas:P tyckte de va skit kul haha kan tänka mig så motor kåt han är. Och nu skulle han på MAX och äta, han hade tydligen smygit utt i natt för att köpa en burgare där den ligger 20 meter från dom. Jag trodde han skoja med att gå ut för kl va ju liksom 2 på natten, men han hade tydligen tagit sig ut för att köpa en burgare.

Saknar honom så enormt mycket <3

dag 2

Nu blir de andra dagen utan Gabrijej, allt gick ganska bra i går fram tills att ja skulle sova. Hatar verkligen att sova själv låg och sms:ad med G långt in på natten sen  så somnade han. och ja vaknade flera gånger och tyckte synd om mig.
Men i dag ska Miriam komma över efter hon har jobbat och hålla mig sällskap.

G ringde nyss btw och sa att dom ska åka skoter nu, dom har typ bara jobbat en timme som värsta semester typ, men de unnar ja honom de kan behövas, snart blir de nog inte så mycket vila och han kommer inte kunna åka iväg på saker bara så där  när bebisen kommer. När han kommer hem så ska vi göra en riktig stor städning vi ska damma från tak till golv skura kök och badrum dammsuga och moppa golv. Vi har säkert inte moppat golv på två månader nu är de verkligen på tiden. sen ska vi även ha storhandlat, och försöka få en tvätt tid så man kan tvätta bebiskläderna också för att sedan packa BB väskan, så att allt är klart tills bebisens ankomst


Pannkaka

Drog mig till affären förut och inhandlade tre liter mjölk tro mig de går åt fast ja är själv, köpte även glass och gjorde pannkakor, de är min tröst mat nu i ensamheten.  mjölk och pannkaka *mums*


Ensamt

Då sitter man här ensam har  bara varit själv en timmer men redan så känns de depp, ja brukar inte bli sån när han går ut eller nått för då vet ja att han kommer tillbaka men nu kommer han inte fören om 3 dagar. Usch hatar verkligen att vara själv hoppas att de finns ett "familje" rum på BB så Gabrijel också kan vara där för annars så kommer ja bli skit nojjig.
Och ont i ljumskarna har man så nåra promenader är de ju bara att drömma om dessutom så tog G med sig hörlurarna  så då har ja ingen musik. han fick välja på de eller datorn :P haha.

Natten har ja kännt mig jätte konstig helt matt och svettig, medans man ligger oh halvsover så får man en suruppstötning som vanligt, tänker inge mer på de, men sen så käner man att de är på väg med mer. uppåt rusar in på toan och hela dagens meny kommer upp i en halv timme pågick allt. och ja som verkligen inte är nån som spyr har inte spytt under hela gravidteten, så  jääävla äckligt, lägger mig i sängen med tanke på allt ja spydde så är magen inte så spänd och man känner inte riktigt vart bebisen ligger, försöker somna men de går inte tänker bara på bebisen hela tiden så ja ligger som vanliget och klämmer lite på magen men ingen reaktion får man blir helt hysterisk väcker G för att berätta vad som har hänt, och de räcker med att han bara stryker lite lätt på magen så får man en knuff,  Att en liten liten knuff kan göra att man känner sig s lättad :) tillslut så kunde ja försöka koncentrera mig på att försöka sova älskling gav mig ett stort glas vatten de behövdes verkligen men de fick ja ju sota för en timme senare, men de va väll bara att springa upp på toa och sova vidare.

Nu ska ja försöka få ag på miriam och se om hon vill vara hos mig dom här ensamna dagara :)

Längtar

Nu så är de bara tre veckor och två dagar kvar tills ja ska föda. ja kommer bli tokig om ja måste gå över tiden som ja troligen kommer göra.  nästa vecka kommer ja bli själv hemma mellan söndag till onsdag, Gabrijel ska åka på jobb uppe i åre, bara ungen stannar inne tills han kommer.
I går så va ja och såg judiths lilla pojk han va så iten och så lätt, kläderna bara hängde på han :P tänk att man har en sån inne i sin kropp helt otroligt.
Ne nu lär ja slita mig måste äta upp frukosten och sortera tvätt. i detta hem räcker de inte med en dag tvättande här mste man ha två dagar.

Just de föresten de är fredag den 13:de i dag IGEN hur kommer de sig får de verkligen vara så?!

Baby boom

Idag har ja försökt få tag på min kompis judith heeeeeela dan. ja jag vet att de kanske låter tjatigt men ja ringer många gånger för att ja vet att hon ibland inte vet vart hon har telefonen. men i dag fick ja inge svar så man blir smått irriterad och beställer hem en hamburgar tallrik. så när man sitter och tuggar i sig så får man finely ett sms från henne där de står "ring nu fort snälla" ooh shit tänker ja vad har hänt nu. ja ringer upp man hör en trött sliten judith säga hej, och ja frågar hur de är då säger hon att hon har fött sin andra son i dag k 4 :) och vem börjar inte böla joo visst man börjar böla och skrika.
nu fattas de bara att min lilla beba ska komma ut, och lite sol o värme vore inte dumt. då ska vi promenera med våra älsklingar :)

Jobbig natt

Denna natt va skit jobbig eller dom flesta nätterna börjar bli jobbiga numera, hittar ingen bra ställning när man väl hittar så blir de för varmt, tar man av sig täcker blir de för kallt. sammtidigt som allt detta så ligger gabrijel och snarkar så skönt då stör man sig på han bara för att han kan somna så där lätt när en anna får kämpa för kung och fosterland. och inte tal om alla toa besök usch blir matt bara ja tänker på de.
Bebisen rör sig för fullt där inne,så ibland när de blir lungt blir ja så nojjig så ja bara måste butta litte på den för att se så att allt står rätt till, ibland kan de va ganska svårt att få den att regera ligger väll och sover men ja vill ju bara se så allt är bra. men till slut så har man fått sig en liten knuff då kan man pusta ut igen i typ en halv timme sen är man där igen och känner.
Nu är de bara fyra veckor kvar 27 dagar. men hjärtat är välkommen innan om den nu känner för de:)

Orka blogga?!

Nee faktis inte.. har för mycket i huvve!

Gyllende tider

Sitter just nu och spelar gyllende tider för fulla muggar fick ta på min hörlurarna för Gabrijel är inte direkt nå fan av svenne musik, Så han tog tag i sitt PS och börjar spela nå gangsterspel medans vi väntar på maten, min man har nämligen slängt ihop nå mega gott kött potatis lök paprika och tomater och slängde in allt i ugnen och de luktar ljuvligt han är duktig minsan min man :) 
Va hos bm i dag allt såg bra ut den lilla hade sjunkit ner sen sist så måttet va typ desamma. och nu ligger den där inne och har hicka stackars liten. Nästa vecka är de dags för ett ultraljud igen för att titta tillväxten. hoppas bara den förljer sin kurva den kommer inte bli så stor men tur är väll de den ska ju komma ut me :-P den va 14 procent under medel, fast man vet ju aldrig de är ju fem veckor kvar nu skulle inte förvåna mig om den börja växa nu och lägga på sig nåra kg.
Nu ska ja göra min sallad älskar sallad med fetaost majs lök gurka och grönsallad då.

Väntan

Denna väntan gör mig galen nu är de inte långt kvar men de verkar som om de aldrig tar slut, vill bara ha min bebis nu.
Va på ultraljud förra veckan den vägde 400 g minder än den undre kurvan men bara den följer sin egen kurva så ska de va nåra problem har tid där nästa onsdag igen för att kolla och i morgon är de dags för BM igen. har en del frågar, har fått sån jäävla klåda på hela kroppen de började på fingrana som små myggbet sen så har de fortsätt på fötter ben mage och rygg. Man smörjer och smörjer men de hjälper inte.
I helgen skulle vi till ikea men de vart inge i lördgas så vart de för mycket sömn, och i går söndags så skulle vi åka och handla väl där inne så känner ja hur de bara blir suddigt framför mina ögon och faller ihop som tur va höll Gabrijel fast mig så ja inte rammlade så vi fic rusa igenom affären för att få de vi ville ha sen va de bara att åka hem så åt ja lite fruksallad och blev att må illa som tusan sen så somnade ja.

RSS 2.0