Tårar

För nån timme sen så fick ja ett videosamtal från älsklingen, de va helt underbart att se honom de känns som om de va skit längesen, När ja såg honom så började tårarna rinne som tusan. JAG SAKNAR HONOM!!!
Och de värsta är att han kommer nog troligtvis inte fören torsdag för att deras saker kom sent i går de va därför dom va ut och åkte skoter. Så ja får sova två nätter till helt själv :(

Annars så va ja hos barnmorskan i dag och de va väll som ja trodde rackaren har lagt på sig litte hull och magen har växt 2 cm till så nu är mitt SF mått 33. Och hela 15 kg!!!!!! har ja gått upp jösses men nu blir de nog ingen mer viktuppgång hoppas ja. Fick en tid igen fem dagar innan jag är beräknad att föda, hoppas verkligen ja slipper gå på de besöket. De kanske låter som om ja vantrivs att gå till bm men så är själva fallet inte tycker faktis de är ganska trevligt att gå ditt och babbla av sig lite om sånt som Gabjriel inte riktigt förstår sig på. Ja vill bara int dit pågrund av att ja hoppas på att ja har fått en unge då redan de är den ända andledningen, men de återstår att se!

MAAAAAAAAAAAAAT!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0