Kväll

Nu närmar de sig kvällen, har inte hunnit med så mycket i dag, mer än att tvätta, sticka till centrum en svängför att inhandla de sista till sis konfirmation. i morgon åker vi! kl ett går tåget i från centralen. och ja har inte packat  än :O..
Aja nu är Benji nybadad och hååler så att somna i min arm, och ja ska krypa ner i älsklingens armar och bara ha de mys:)
 



Staus...

Just nu hos familjen marjanovic Rubin

jag har börjat med tvätten, och Grabbarna, jo ni ser själva



Säg inte när ja ska mata MITT barn!

I dag så tog jag och Benji oss en tripp ut till Tullinge för att hälsa på Amanda, så himla mysigt må ja ju säga de ligger precis vid vatten, och sen så har dom små kaniner på gården som amanda har förökat haha. Och efter de så tog ja min lilla dagliga promenad som ja gör varje dag, har börjat mitt "nya" liv redan nu och de känns bra, allt överflödigt ska bort :) blir litte smått irriterad då ja inte får äta som ja vill men ge mig en vecka att vänja mig bara. Förövrigt så finns de inte så mycket att säga om denna dag.
Förutom att ja blir grymt irriterad när folk lägger sig i hur ja ska göra och vad ja ska göra med mitt barn sånna som inte änns känner mig. När vi va på tåget hem från amanda så vaknade Benji och han fick mat som han åt upp, sen så skulle ja lägga han i vagnen så han inte tycker om så mycket om de inte rullar så till början vart han lite gnällig., Då hör man en röst som säger du får väll ge honom mat! Wut ursäkta?! sen när började du ta hand om mitt barn, och dessutom hade han nyss ätit, vissa barn kan gråta utan att va hungriga, jävla kärring,!!!!


Duktig

DE märks verkligen nu att Benjamin jag och Gabrijel har kommit till rätta med allt här hemma nu. För inget är ju som förr innan Benjamin föddes men nu rullar rutinerna på så himla skönt, Nu kan man även ta lite sovmorgon till ungefär kl 9 för benji klarar sig såpass bra själv när han ligger mellan G och mig, oftas blir han bara lite ledsen när om han tappar tutten men eftersom han ligger så nära så går de ju snabbt och smidigt. annars så ligger han bara och sprattlar, och kan även somna om helt själv. Just de glömde säga att Benji vände sig från mage till rygg förra veckan två ggr dessutom. Och i dag när vi låg i sängen och busade så la ja honom på magen och och han vände sig och så fort han hade landat så vart han ledsen då la ja honom på mage igen och samma sak och så höll han på kanske sex ggr, sen så vart han nog jätte trött för då tyckte han inte nått va roligt längre för han vart lite ledsen i ögat och ville bara ligga i famnen och tvärslocknade. Min lilla Benji, så otrolig mysig.
 I går så fick vi äta middag tillsammans för typ första gången på snart två månader Benjamin sov jätte bra så d va skit mysigt, senare på kvällen bestämmde vi oss att baka en sockerkaka, och ja tog väl smeten som vanligt sen så sitter Gabrijel med ledsna ögon och säger att han också vill ha så då gör vi en hel smet och bara slevar i oss, men vi åt inte hela dock. Vart så mäktigt tillslut. Men de gör inget för i Maj ska ja börja träna allt överfödigt fett ska bort, ja är så motiverad så de inte är sant ja ser ut som en jävla knubbsäl. men de ska försvinna. ja ska tillbaks till vad ja va innan, med lite muskler på dock :P
Nu ska ja bjuda på nåra bilder.
Skulle vilja få upp en video också men vettefan hur man gör, nån som kan hjälpa mig?
(KNUBBSÄLVARNING)



Träffa killens Ex/ KK

Jag och gabrijel började vårat förhållandde med massa knas de har varit så mycket skit och knas mellan oss han har gjort saker som ja aldrig kommer att glömma som finns i mitt bakhuvve hela tiden, fast ja ändå litar på honom. vi har varit tillsammans ett och ett halvt år men de va inte fören när ja vart gravid och flyttade ihop vrat förhllande vart seriöst, de har alltid varit seriöst men vi har ändå varit osäkra på varandra och gjort dumma saker, dock är de han som står för dom mesta dumma sakerna. Men när ja vart gravid s bestämmde vi oss för att de ska va slut på allt skit som varit och de har funkat jätte bra.
Men i allafall går så va de skit fint väder ute men dock en röd dag så de fanns inte så mycket att gör,så vi alla tre satt hemma och bara glodde, men tillslut fick ja nog ja ville ut på promenad med benji. Benji somnade som vanligt direkt i vagnen. Så ja gick i lugn och ro och hade mysigt, sen när ja nästan är hemma så ser ja tre tjejer framför mig och dom glor som innihelvete, sedan så vänder sig ena tjejen sig om och frågar
"Är du Maria"
ja vem är du frågar ja.
"Det är N*** "
Mitt hjärta stannar till ja har aldrig sett människan förut mer än på bild, det är hon som har fått min kille att göra saker han inte borde göra de är hon som har gjort att ja har svårt att visa kännsler för honom. Allt ont som har varit mellan oss är på gruns av henne. För hon VISSTE mycket väl om att vi va tilsammans, och försökte uppmana Gabrijel för att lämna mig vilket han aldrig gjorde. Våran konversation fortsätter med lite kall prat typ som hur är de ja tror vi frågade den frågan saäkert fem ggr var.
Till slut får ja fram detta känns för skummt ja vet inte vad ja ska säga. och hon instämmer. sedan går vi åt sillda vägar.
På vägen hem rullar mina tankar. de första va att hon va inte änns snygg för fem öre, har han verkligen reskerat allt de vi hade för DE DÄR?!  och sen undrar ja varför va hon trevlig mot mig, visst eenkligen är de gabrijel både hon och ja borde va sura på för vi bda satt ju i samma båt. men allt hade varit mycket lättare om hon typ va otrevlig. för ja mena visst är de gabrijel ja borde va sur på och de är ja verkligen, men de va ändå hon som uppmanade honom !
Aja ja vet inte längre allt känndes så skumt bara, och varför träffar ja henne här av alla platser i sthlm hon bor inte änns i närheten. men de visade sig att hennes kompis bor här, vilket betyder man kommer kanske stötas på mer gånger.
När ja väl kom hem så brast ja ut i tårar men fick krypa in i den underbaraste famnen.

Och ni som tycker ja är dum i huvet som är kvar hos grabrijel och har barn med honom. SHUT UP den dagen ni hamnar i samma sits och har dom känslorna som fanns. Folk säger att har man gjort de en gång så kommer de fler. synd att ni har rkat ut för de, men ja har faktis lyckats att ändra på gabrijel enorm mycket.Ni skulle bara veta hur jääbla bra vi har de nu.Vi har en underbar son tillsammans och vi har mer planer på gång :)

090519

Sitter just nu men en hickande grabb i knätoch små pratar lite. och bort i mrllan åt kommer de fram ett littet smile :) De går verkligen inte att förklara hur underbart allt är med barn, även om han väcker en kl 5b på morgon och manb bara känner nej så går man ändå ut med ett leende på läpparna för att ge han mat och skåda sitt lilla underverk..
i går va vi på bvc nu väger han 4.6 kg börjar bli stor lillen. För övrigt rullar allt på va på öppna i går ja och gabrijel med benji, men de va typ bara äldre mammor där litte boring. men dom sa att de fanns för unga mammor också inne i handen så drar nog dit nån dag okcså.
Nästa helg ska ja på road trip ska upp till dalarna en sväng och hälsa på min kära belladonna isabell super kul, va nog över ett årsen vi sågs. sedan efter de åker ja vidare till värmland för lillsyrran tar konfirmationen och vad tusan ska man köpa?!
sen måste ja hitta nån present  till min man också som fyller 30 i juni stressande.

Aja nu har allt skratt och prat gått över till gallskrik, dags att sova.


Provar bilstol morfar kom med

:)
sover i sin enort gröna bädd :)


Kolla in krullet :)

Då kör vi

Ja nu är de la dags igen för ett inlägg. Tiden går så jäkla fort  Benji är redan lite mer än en månad och växer som tusan, när vi va på bvc sist så vägde an 4 KG asså fatta han har blivit ETT Kg tygre på en månad och är 52 cm lång, hans byxer början redan bli lite små, Snacka om att man inte riktigt hänger med. han har börjat fästa sin blick skrattar och sprattlar som en liten fisk :D  Och de där med att gnälla har börjat att lägga sig iallafall när de är ja som har honom, för gabrijel går inte så bra för att få honom tyst :P Mammas lille pojk.! Finns så mycket att skriva men vette fan vart man ska börja.

I går va ja föresten på stan med Tove så himla kul att träffats har inte setts sen studenten typ, snackade och pratade roliga minnen från klassen, för visst fn fanns de en hel del minnen. Jag och benji kom upp till stan lite före henne då passade ja på att springa in på HM en snabbis för dom har ett par skor ja vill ha men som typ aldrig finns i min strlk, att ha storlket 36 är inte alltid kul. men iallafall ja sprang in hittade mina skor jiiiippi tänkte ja helt överlycklig ställer mig i kassan och ska betala, då ropas de i högtalarna " ALLA MÅSTE LÄMMNA BYGGNADEN FÖR EN BRAND HAR UTLÖSTS" känner hur man börjar drabbas av små panik, tänker på min Benji samtidigt att ja blir flyförbannad av att ja inte änns får betala när ja änkligen hittar dom. men ber personalen lämna dom bakom disken. och hoppas på att de verkligen är brand nu med tanke på all strul. men nej då dom öppnar igen efter kanske en kvart, men bra va väll de så ja fick mina skor, eller bra och bra när ja väl kom hem och provade dom så tyckte ja inte alls om dom, så ja lämnade tillbaks dom i dag.

Min mobil är nu inne på lagning för tredje gången så nu har vi bara Gabrijels lur att fota med grymt frustrerande. Ne nu måste ja hitta min snusdosa (Jag vet isabell skit löjlig är ja :P)  ja har tappat bort nånstans här hemma affären är ju stägd så bara MÅSTE hitta den om ja ska hålla mig på topp.

! ! !



RSS 2.0