Vad hände?!

Jo så här är de. ja glömde helt och hållet bort min egen blogg. så fail i know men nu är ja här ett tag iallafall.

I dag va vädret skit allt är skit fick ställa in träningen i dag för att benji petade in ett finger i mitt öga i morse så ja har dyng ont och de rinner tårar och ja blikar som en idiot. Jag som vill träna eller vill och vill ja MÅSTE har fortfarande fyra kilo som ska bort men ja envisas med att ja ska kuna gå ner dom även fast ja inte svälter mig själv, för ja älskar mat ja lever för mat. men 2 kg är de ända ja har gått ner som ja dessutom går upp igen  så fort ja stoppar nått i mun och sväller upp till tusen. ja vill va smaaaaaal men ja ska klara de ja ska ja ska ja ska!
Nu ska ja gå och äta chips....     neee skoja de vorde dyng gött men mat får de bli till och börja med

Hemma

Har varit i sthlm i typ 23 timmar men har inte orkar blogga. Innan vi åkte hem i går så bjöd min lillebror mig på pizza buffe riktigt gott synd bara att ja inte kan äta en tugga utan att min mage sväller upp. Sen vi ett åkte bussen mot sthlm från kga.

I dag så fick benji två sprutor till dom har han fått två gånger tidigare men tydligen ska han ha dom en gång till. Efter vaccinen så tog vi en lunch inne i handen för att gå till öppna förskolan men kom sen på att den är stängd denna vecka så de vart en tur u lekpaken istället där benji kunde springa av sig litte.
Ska snart börja med maten blir fiskpinnar och potatis mos. Glamuröst  huh?!




lean back

Ja har sprungit runt som en tok till centrum hemj städa benji vill inte sova. börja ta fram kläder som tur va tvättade ja i förrgår så de fanns inte så mycket tvätt men givetvis kläder som ja vill packa med mig så de va väll bara att tvätta. som ja håller på med nu. Benji sover vilket är ganska dumt tänkte han skulle va uppe med mig länge i dag så ja skulle kunna fixa mig i morgon bitti i lugn och ro. ska upp kvart över sex. ska åka från handen kl sju typ sen går bussen från centralen halv nio. Hann även pussa litte på G innan i dag så wunderful. 
Nu ska ja mums upp mina pop corn och kolla påTalang sen ner till tvätten hörs väll kanske i mrgon vet inte om ja ska ta med min dator. ja tycker bara om att använda min egen men de blir ju massa släp.

SOL

Sitter här själv i soffan och kollar på tom och jerry, Benji tröttnade för ett tag sen och tyckte de va bättra att välta ner ljusstakar i fönstret i ställe. när ska barn förstå vad som menas med ajjabajja. de har aldrig funkat på benji och ja jhar tjatat sen han va ett halv år typ.
Idag kom solen fram igen ska dra och köpa blöjer och yoggi benjis favorit.men tror ja gör de efter lunch. Ska ta och städa och så här hemma åker i morgon bitti till degerfors och firar påsk, så de ska tvättas städas diskas och ja allt de där man tycker är så roligt. Åker nog en sväng till jordbro me och pussar litte på gabrijel innan vi åker.
Är ganska nervös för denna resa ska då bekänna för min familj att ja och gabrijel faktis är tillsammans igen. måste berätta orkar inte gå och ha de hemligt längre.dom kommer nog inte bli så glada men måste va ärlig.


RSS 2.0