Fredag kväll

Fredagen i dag flög förbi eller ja konstigt vi gick inte upp fören halv tre, och då va de bara förflyttning från säng till soffan. men sedan stog ja inte ut så ja knallade iväg till centrum för att hämnta ett paket ja hade fått från barnens bokklubb fick tre böcker två sång böcker och en pek bok. Satt och läste och sjöng sångvisor för Gabrijel :)
I dag är ja så nyttig att ja inte köpte nått godis utan de fick bli vindruvor, har dom helt för mig själv för Gabrijel ska ut med sina alby polare i dag. Karln är snart 30 men umgås med pojkarna från alby som typ är jämngammla med mig om inte yngre tror ja dessutom hmm aaaja. ålder är väll bara en siffra ;)
Ne nu ska ja njuta av min ensamhet och vindruvor hörs i morgon :)

Fel vecka

Skrev i förr förra inlägget att ja va i vecka 44 som då inte stämmer vet faktis inte vad ja tänkte på. men sanningen är att ja är i vecka 34+5 (35) de vart visst vissa funderingar på olika håll men.

Nu sitter ja och glor på Big Brother som vanligt. I dag har ja tvättat heeeela jäävla dan de glöms lätt bort att de behövs göras. men nu är ALLT nytvättat. I morgon eller på lördag ska vi dra till ikea och köpa ett skötbord och litte mer kläder, har sån ångest när ja handlar kläder för vet aldrig vilken stlk den egenkligen behöver så vi har laddat med tre olika stlkar så att de finns.

hare Gött

Big Brother

Tro de eller ej men man fastnar verkligen för de pogrammet fast man har sett de, och nu så går de varje vardag på tv400 22.50  :)

I morgon så ska ja på ultraljud för att kolla tillväxten på de lilla livet hoppas bara de går bra att de inte blir nått fel.
Nu är reklamen slut

V 44+0 (45)

Söndag betyder nu ecka och en vecka mindre tills beba kommer. På onsdag ska ja på ultraljud för för att kolla tillväxten på bebisen, har inte växt så mycket sist ja va hos barnmorskan. men annars mår den bara bra. men något nervös är man. men barnmorskan sa att ja inte böhövde oroa mig särskillt mycket för den har sjunkit ner en aning så kanske därför.
Här hemma så lever ja och min man helt tvärtom än va dom "normala" människorna gör, vi är uppe till 3-4 på nätterna och går upp efter tre, men vi har de så mysigt de känns som om man får mer saker gjort på kvällarna som i går så fick vi för oss att skura ugnen kl 1 på natten och efter de så stekte vi kyckling och mega god sallad  :)
Nu ska ja ta för mig litte mat ännu en gång

Modersinstink

I går så gjorde vi en tabbe vi båda somnade i soffan på eftermiddan när Gabrijel hade kommit hem från jobbet, och med tanke på att han skulle upp kl 6 i dag så va han tvungen att lägga sig tidigt men de va ju inte de lättaste.
Men efter 12 nån gång så bestämde vi oss för att göra ett försök, Ja låg och försökte somna medans G pratade om allt mellan himmel och jord, så man gång på gång fick säga åt honom att va tyst och försöka sova nu istället. Ja låg och klappade på han så han skulle försöka slappna av sedan när kl hade blivit ungefär 2 så märkte ja att han hade börjat somna då hade ja legat och klappat på han i 2 timmar, men när han somnade så smög ja mig bort på min sida av sängen för att själv somna. Precis som om han vore mitt barn, är de mordesinstinken som sitter i som gör att man behandlar sin 30 åriga man som ett barn :P han tyckte om de iallafall;)

I dag så ska ja in till haninge en sväng och fixa lite ärenden, skulle egenkligen på kontrollultraljud men bokade om till nästa vecka för att Gabrijel så jätte gärna ville hänga med.
Dags för make up

Elak

Dom här senaste dagarnra har varit ett helvete, varför är ja så elak och säger så elaka saker ja fattar inte de själv men ändå så känns de som om ja menar de även nu lite. Ja älskar Gabrijel och kan dö för honom men varför känns de som om ja inte vill va med honom. De är självklart ja vill va med han de finns ingen annan som honom.
Jag bara sårar honom gång på gång men ändå så ger han inte upp han har aldrig gett upp mellan oss två han har alltid fått se till att allt blir bra, Han gör allt ja ber om men ändå så kan ja säga så elaka saker till han varför?! Här om dan så visade han verkligen att han verkligen kan dö för mig och verkligen bli sårad, men varför ska de gå så långt att han ska ta till med så dramatiska saker för att ja ska fatta varför fattar ja inte innan för?
Hoppas de bara är hormoner för annars så vet ja inte vad de är för fel på mig

Kärlek

All min kärlek går till min man och bebis ni betyder mest <3




Ingen kabel

Nu har ja änkligen fått tillbaks min telefon, knäppte bilder som en dåre på magen men när ja väl skulle lägga in bilderna på datorn så hittar ja inte kabeln. kan de bli bättre eller.
Denna vecka har varit en plåga allt har kännts fel. ont i höfter och rygg, sura uppstötningar, och masser av sammandragningar. ska de verkligen va så här tills den kommer ut?! snälla kan man inte bara somna och vakna upp om 7 veckor. fast de får gärna komma om fem veckor de gör absolut inge ;)




Tisdag

I går va de besök hos barnmorskan allt såg jätte bra ut hon klämde på magen och lillen regerade direkt den lilla sprattelgubben :) har gått upp 12 kg nu allt som allt och magen har växt ytligare 4 cm sen sist, undra hur stor den kommer bli kanske får en rätt stor mage tillslut ändå.
Natten har varit förjävlig ont i ryggen, händer som domnar, de går knappast att andas hur man än ligger, en snarkande karl och en bebist som ligger och trycker ut naveln. och inte tal om alla toabesök man fick göra,
men snart tittar lillen ut , va och hämntade baby boxen i går föresten de va inte så mycket förutom nåra blöjer, de va mest massa broschyrer att läsa.

Nu ska ja ta mig en bit av min goda äppelpaj


God Morgon

Sitter nyduschad och äter frukost finns de nå bättre än att bara njuta i lugn och ro med marmelad macka och titta på bollibompa :) Gjorde även ett tapper försök att klippa mina tånaglar i dag men magen är fan i vägen så får vänta tills G kommer hem så får han hjälpa mig.
Ska senare iväg till barnmorska vid kl ett och kolla läget litte.
Nu kommer litte uppdatering från helgen

Fredag: Älskling tog med mig ut och åt födelsedagsmiddag, senare på kvällen så åkte ja till farsta för att få hjälp av Judith med mitt hår va bara tvungen att permanenta de nu de va inte en dag för tidigt kan kan ja lova, så nu är håret lite långre och rakt :)

Lördag: Vaknade som vanligt upp efter tolv jag och Gabrijel åt då såkallad frukost för oss va de de iallafall..:P  Seadan frågade Miriam om ja vill med till Sollentuna för Afrikans fest visst jätte trevligt om de inte va så långt med nattbuss och allt, men efter massa om och men så fixade ja mig, plattade håret och drog sedan iväg,  Va lite orolig att de skulle bli dyng boring med tankte på att ja har svårt att gå på fest utan att dricka, har typ inte vart ut nått sen ja vart gravid. Men tame fan de gick de va så jävla kul helt underbart, Man kanske har vant sig vid att inte ha alkohol i kroppen. Men va ändå tvungen att åka redan runt halv fyra för att ta busen hem de tog ju som sagt en och en halv timme att ta sig hem, så tröttamt att åka buss somnade nästan. Kommer hem och hittar en sittande sovande man i soffan, men gick bara förbi raka vägen till köket där ja tog mig ett äpple sedan bums i säng hann intte änns äta upp mitt äple så ja somnade me de i handen :P

Söndag: Sov som vanligt till efter tolv plus att ja somnade på eftermiddan, tog fan inte arslet ur soffan fast de såg ut som ett bombnedslag, men medans man låg i soffan och sov hade min underbara man röjt undan, hade lagat mat diskat och även gått i väg till affären, så när man vaknade upp va allt tipp topp :)

Nu ska ja platta håret  Adjö!

RSS 2.0