Modersinstink

I går så gjorde vi en tabbe vi båda somnade i soffan på eftermiddan när Gabrijel hade kommit hem från jobbet, och med tanke på att han skulle upp kl 6 i dag så va han tvungen att lägga sig tidigt men de va ju inte de lättaste.
Men efter 12 nån gång så bestämde vi oss för att göra ett försök, Ja låg och försökte somna medans G pratade om allt mellan himmel och jord, så man gång på gång fick säga åt honom att va tyst och försöka sova nu istället. Ja låg och klappade på han så han skulle försöka slappna av sedan när kl hade blivit ungefär 2 så märkte ja att han hade börjat somna då hade ja legat och klappat på han i 2 timmar, men när han somnade så smög ja mig bort på min sida av sängen för att själv somna. Precis som om han vore mitt barn, är de mordesinstinken som sitter i som gör att man behandlar sin 30 åriga man som ett barn :P han tyckte om de iallafall;)

I dag så ska ja in till haninge en sväng och fixa lite ärenden, skulle egenkligen på kontrollultraljud men bokade om till nästa vecka för att Gabrijel så jätte gärna ville hänga med.
Dags för make up

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0