Sooovmorgon :) Shalalal

Japp fick änkligen min sovmorgon i dag.. Benji vaknade vid sju och somnade vid nio och då sov han TVÅ TIMMAR!!! underbart underbart.sen vaknade han åt mat och nu så sover han igen  Lovely.  I går föresten så va jag juu i jakobsberg och träffade laleh, vi gick runt fikade och hade de mysigt, hon skulle tyävärr åka och fira sion kusin i dag men kommer snart igen ;) när ja kom hem så lämnade ja över Benji till G så ja kunde ta itu med tvätten kl 7, nu mins ja varför ja inte tvättar så sent man är ju så grymt seg usch och fy. Men de va värt de de vart bara fyra maskiner denna gång istället för sju. och sen så har ja bokat tid på söndag igen. Undrar bara hur länge de håller i sig med att ja tvättar två gånger i veckan återstår att se.

Just de vill bara berätta att min baby sis har kommit till blogg världen, kolla in henne. Lätt mer läsvärt än min haha
Gaymachine






M.J Still alive

 Har ni sett?  lever han, här är de nåra nyfikna dårar som har följt efter bilen från sjukhuset.



We are out

Nu drar vi ...... !!!!



inge sov morgon.

Nu har Benji somnat igen änkligen säger ja bara, funderade op om ja skulle sova en timme men har nyss pratat med laleh som är i sthlm nu så jag ska åka till jakobsberg och träffa henne. De va över ett år sen ja såg henne sist de va hon som va med när ja gjorde gavidtets test :) Ne men nu får ja sätta afrt in i duchen och fixa mig innan han vaknar igen

Håller mamma sällskap


morgon

då kom morgonen ingen.Hur tidigt man än går och lägger sig så känner man sig aldrig utvilad, vi la oss vid 11 tiden men ja låg vaken hur länge som helst. sen så vaknade benji halv sex, och har precis somnat, vet inte om ja ska lägga mig i sängen bredvid honom eller stanna här i soffan o kolla på vakna med the voice. katrin Z kommer ju beundrar henne starkt.


kan själv

nu är ja ut sövd. gick upp kl 11 perfekt. Har hunnit duscha gett benjji gröt. ätit en macka funderar på att ta en till. Nu väntar ja bara på att håret ska torka.

 I går kväll frågade Gabrijel om vi skulle med ut han ville nämligen att ja skulle film när han stegrade på sin motorcykel. Men ja orkade inte och sa kan vi gör de nån annan dag, men nej de gick inte ja muttrade nått om att han skulle göra de själv i så fall. Filma sig själv när man stegrar på motorcykel hmm lycka till tänlte ja. han åkte i väg och kom hem typ en halv timme senare och bara flinade så visst fan hade han lyckas hahaha.

Tidigt.

Klockan är typ bara åtta, Vaknade när Gabrijel gick till jobbet strax där efter vakna benji. som ja då flyttade över till våran säng. han kommer förhoppningsvis somna snart, då ska ja också somna hoppas ja.

( De är han själv som vänder sig så här i sängen)


jaha

Mitt huvve käns tungt och ganska tomt, är förvirrad tänk om vad ska vi då göra, ja vill men de kommer att bli jobbigt de kanske är för tätt. Men återstår att se när de visar sig att de verkligen är sant. Men dessa tecken känner ja igen.

Inge vettigt att skriver får bli litte bilder på Benji och hans nya kläder ja köpte här omdan.




boooooooooooring

Hur:

svarar du i telefonen: "hallå?"
gör du när du är kär i fel person: är man kär så är man
tycker du om gul-bil-leken: Är man uttråkad så
mycket pengar har du i plånboken just nu: 2300
mycket är klockan: 19.57
många kontakter har du på msn: 59 pers
fick du detta test: Hittade på nån blogg
spenderar du en regnig dag bäst: Film


Vem:
pratar du med på msn just nu? Nancy
ringde dig senast? gabrijel
pussade dig senast? Gabrijel
hade du sex med senast? Gabrijel
vill du kasta en sten i huvudet på? finns ett antal personer faktiskt..
saknar du mest just nu? Gabrijel
är din bästa vän av samma kön? Jaa
är din bästa vän av motsatta kön? nej, jag sa ju att min bästa vän var av samma kön.
är ditt 10:e sms ifrån? raderar alla stup i kvart men senaste är Gabrijel
ska du träffa imorgon? Inga planer
umgicks du med senast? Tove
sov du med senast? Gabrijel

Ja- och nejfrågor:

Har du
cyklat utan händerna: Ja
gråtit en hel natt: Ja
druckit så du spytt: En gång
åkt vattenskidor: Nej
åkt rullstol: Ja
gjort en bakåtkullerbytta: Ja
köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
haft träningsvärk: Ja
önskat att du var det andra könet: Ja
velat vara ett djur: Ja
tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: Nej
tyckt harry potter är bra: Ja
hatat choklad: Nej

Vem
är i rummet med dig? Gabrijel och benji
fick du senast sms av? Gabrijel
tänker du på nu? Nada
pratade du senast i telefon med? mamma
hus var du senast i? hmm mins ej
sa du senast "jag älskar dej" till? jGabrijel
önskar du var med dig nu? Dom ja behöver mest finns här
är din favoritsläkting? fan är det för fråga..
i din skola går dig mest på nerverna? Går inte i skolan

Var
går du i skolan? Men fatta, jag går ju inte i skolan
är din telefon? Ligger till vänster om mig
är din mamma? Hemma tror ja
sover du? Först soffan, sen sängen
handlar du mest? Hanana mat tror ja
fick du tag i tröjan du har på dig? Gina Tricot
åkte du senast bil? hmm åker mest buss och tåg
i ditt rum är du? I sängen

Vad
åt du senast? Kyckling klubba och pura *mums*
drack du senast? 7 up
är det för färg på dina byxor? Gröna
är den närmaste saken som är blå? Benjis gunga
gillar du mest med skolan? Gillade: Rutinerna och vännerna
har du på fötterna? strumpor
är din favoritfärg? Vet ej
vilken film såg du senast? en med queen latifah
hör du just nu? Gabrijel som bankar i köket

Har du någonsin:
hånglat i mer än 3 minuter? Kan nog ha hänt
sovit i en annan säng? Ja
hånglat på en bro? Tror inte
hånglat i skogen? ja, det har nog hänt ;)
tyckt att din kusin är het? ehmm.. neeeeeeeej!
sovit naken? Alltid, de är de bästa som finns
kört över hastighetsgränsen? Inge körkort :S
hånglat med en främling? Ja..
älskar eller saknar någon nu? Jaaaaaaaaaaaaa

Saker om dig själv:
1. är du singel?: Nej
2. är du lycklig?: ja, litte förvirrad bara
3. är du uttråkad?: jaa
4. är du ledsen?: nej
5. är du italienare?: ahahaha nej
6. är du cooling?: hahaha ja

Saker om ditt kärleksliv:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nää
2. har du någon gång blivit sårad?: oooohja
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Ja..
4. har du gillat en kille utan att berätta det för henne/honom?: Jo, det har nog hänt
5. gillar du någon just nu?: Gabrijel och benji


Lite cam lek


it is all about sex

Sex är nått som man inte kan va utan, sex får en att må bra och avslappnad. Ja älskar sex som tur va så hittade ja gabrijel som är lika sexgalen som ja, ja har haft sex med killar som är kåta som djur men som suger på sex och är tråkiga de är verkligen inget för mig. Ja gillar prova olika saker och utforska. för ja menar ligga i misionären i tio minuter whata fuck is that. de är fan inge sex de är bara en snabb tömming, de är fan inte änns förspel.
Ja och gabrijel har mycket sex typ jämnt vwe just love it. han vet exakt hur han ska göra för att ja ska gå i gång, ja älskar när han visar sin manliga sida litte domenant sådär. Men grejer är att nu så har vårat sex gått över till ha bli samns sex. visst att ha sex efter man har bråkat är ju de bästa sexet, men att man inte änns har blivit samns än de är så de är just nu hois oss, Numera bråkar vi varenda dag och då överdriver ja inte för fem öre, oftast är de ja som blir sur för nått, och då vet ju han hur han ska få mig att må bättre då tar han fram den här domenanta sidan så ja blir helt knäsvag och spelar på noterna. fast ja lovade mig själv två sekunder innan att inte gå med på de. Men de frestelsen står ja inte imot. och sjä'lvklart är de så härligt de bara kan bli fast ja innerst inne är sur på honom. De har liksom gått över till nå sorts roll spel. för efteråt när ja tänker vad de va ja egenkligen vart sur över så är de bara småsaker. Så de kanske är medvetet fast ändå inte?!
Men aaja sex är bra att ha iallafall.  Mer sex åt folket :)

The voice

Jepp the voice vart de, De va feeeeeeeeeeeeett med folk eller folk och folk dom beteede sig som djur de va typ inte nån som va 20 +. men ja såg millione styl daaaamn he is hot diggar hans nya fett. men lloyrd bank såg ja inte. för de började ju regna mitt i som tur va så hade benji somnat då, han va jätte lung och vaken länge men satt bara och kollade på all´t folk som gick förbi. Men eftersom regnet kom så började vi röra oss mot tåget och åka hem, tur va väll de för ja började bli dyng trött. gäspade hela vägen hem som tur va så satt ja och nancy och snackade massa gossip så man höll sig vaken och så resan gick fortare

Aaah just de glömde berätta i går när vi va på väg till stan så säger nancy att de är fett med polis bilar men de är ju likosm vardagsmat för oss här i jordbro, även helikpterer kom. men de visade sig att en man hade blivit halshuggen i huset bredvid oss. fett, de va tydligen han som vart knivskuren hade en flickvänn då hade hennes ex kommit skurit honom. vaddå psyk?! aaaja

Ja bjuder er på litte millione style lyssna och dreggla


Hemskt

nu gott folk nu ska ni få höra i går minsan gissa vad då gick ja och la mig kl10 och somnadde vid 11 redan, vilket ja fick sota för i dag, ja vaknade redan vid sex, Fuckin craptänkte ja, ja har inte tvätt tid fören sju ju. Så då låg ja bara i sängen och tänkte en hel del, på att man gnäller över så mycket när de finns värre saker som hänt, Gabrijel vaknade upp gråtandes i natt och va helt skakis, samtidigt som han skrämmde skiten ur mig så ville ja bara krama honom. För ja visste nu va de dags igen. När gabrijel va runt sexton år och bodde nere i bosnien de va ju under den tiden de va krig. Han har förklarar så mycket hemskt som att han cyklade till en kompis och hörde hur dom sköt en, hur han och hans kompis hittade begravda döda kroppar, hur dom fick fly och massa mer, Och allt detta innebär att han får mardrömmar nu va de ett tag sen han hade de, men nu så är dom tillbaka, de liksom kommer och går, så har de var ända sen ja träffade han för drygt två år sen. Ja mena han är ju 30 nu och de hände för typ 15 år sen och sitter kvar de där är sår som alltid kommer att finnas med. Och vad gör man själv joo gnäller över att man är trött, om man har blivit dumpad så är de så synd om än och man påstår att man aldrig kommer glömma personen. Om ja fick välja så skulle ja ju hellre velst att benji blir dumpad än att åka till nå ställe där de är krig, de tror ja väll att dom flesta skulle göra. Nu ska ja kolla tvätten.


Mina käraste ägodelar, skulle aldrig kuna tänka mig byrta ut er mot nått. Älskar er mest av allt annat <3






Dålig bloggare

Sitter just nu och kollar på the hills faan va ja hatar heidis kille spencer, han är så arrogant och elak tycker ja fattar inte att hon står ut med han hade ja haft en sån kille så skulle ja faan bli knäppbestämmer vilka hon ska umgås med och shit gaah blir så jävla arg.
Snart är de the voice, är ganska sugen på att dra dit fast vet inte de kommer va så många småbarn som härjar, men lloyd banks kommer så de kanske är ganska sevärt iallafall.
har funderat på de där med bloggenja skulle vilja va duktig och kuna uppdatera minst en gång om dan här men fattar inte varför ja inte gör de. Jag har ingen lust samtidigt som ja vill men de blir aldrig av. så usel bloggare är ja verkligen.
Nu ska ja kocka dom nya napparna ja har köpt till benji dags att byta ut lite.
sen ska de bli mat i dag blir de hemma gjorda hamburgare gött skit längesen vi åt de. Inte för att ja är hungrig alls men de blir ja väll såsmoningom.
va på BVC i måndags. Nu är benji 63 cm och väger 6,2 kg. snacka om att växa på längden han va bara 49 när han föddes, nu har han stlk 68 för annars blir dom förkorta åt han. har funderat en hel del på när de är läge att skaffa sig en till litten knodd först så ville ja ha en nu snart som möjligt men börjar tveka de kommer ju bli jätte jobbigt men samtidigt så tänker ja ju om man skaffar två snabbt så är de juu gjort för ja vill ju ha mer och ja vill ju att benji också ska ha ett syskon, med inte så långt mellanrum. om vi skulle vänta så skulle vi vänta till benji typ är ett år  om 8 månader då ska ja alltså andvända preventilmedel i 8 månader känns onödigt, och nu känns de ju så skönt att man har regelbunden mens har inte haft de på typ 5 år. När är de egenkligen lagom att skaffa sig mer. Är också orolig för att de kanske kan vara svårare och de kan ju ta tid, trode verkligen inte att de skulle ta tre månade som de tog med benji, med tanke på vad de visade sig på gabrijels test som han gjorde. men aaja de blir väll som vi har sagt händer de så händer de.

00.43

Nu vart de ännu en sen kväll benji vaknade för ett tag sen och vägrarar att sova, Och ja är hur trött som hellst.Gabrijel har somnat så de länns ensamt också fast man har en grabb i knät som inte fattar att tv dosan är för stor för att stoppa i mun så han blir hur lack som hellst. Nu ska ja göra ett till försök att natta sen sääängen

Lady saw

Uft denna kvinna finns de krut i så jävla grym hon är :)

Chat to me back, chat to me back
Cuz dis a body that a gyal cant knock







Mörka rum

Helt nyvaken och nej ja har verkligen inte sovit ut, Benji krånglar som fan med sömnen. i går somnade han vid åtta som han alltid brukade göra för en gångs skull. men då vaknade han vid halv elva och va klar vaken till efter tolv ¨nångång som  tur va så är ju jag alltid vaken vid den tiden så ja tänkte nu borde han sova länge i morgonbitti. Men nej han vaknar halv sex och vägrar somna fast ögonen går i kors på honom tog honom till våran sä'ng så han inte kände sig så ensam, han  fåt ligga i sin säng hela nätterna nu för både han och gabrijel rör på sig så mycket i sömnen , så säkerheten först. Så han låg i våran säng och smågnällde och ingen mat ville han ha heller, så vid sju fick ja nog gick upp la honom i mina armar då började han gallskrika, så fick ja gå runt med han här tills han somnade vid efter sju,la mig framför tv:n för ja kunde inte somna fast ja va hur trött som helst, somnade tillslut för att bli väckt en halv timme senare han vaknar igen ger han mat han äter bara lite för han somnar vid flaskan försöker ge honom mer men han vaägrar. ja lägger mig i sängen , då en halvtimme efter vaknar han igen för att äta, han äter och somnar om, när ja vaknar upp igen av att han ligger och sparkar i väggen vid sin säng såp är kl elva får panik men vill fortsätta sova för ja har heeeeeeeeeeeeelt slut inte utvilad alls, Och gabrijel stack nyss och träna så ja är själv med mitt lilla monster i den mörka lägenheter.

De är jku så jävla varmt så vi har lagt ner och stänkt persienerna för att inte solen ska komma in, de ser jävlit deprimerande ut både utifrån  och innefrån men gush va de är vaaaarm. Hatar att ha de så här instängt de ser ut som riktigt fängelse, Grannarna lär ju fan tro att vi är rädda för folkhehe.
Ne nu ska ja göra iordning litte frukost, blir nog scones som ja gjorde i går göttans

God dag

hej på er alla i de fina vädret. ja har nyss kommit hem från handen där ja har lämnat papper till skolan som ja ska börja på och handlat litte  mat i dag ska vi äta grillat med stekt potatis i ugnen och sallad så klart.
I dag så vaknade vi vid typ 10 eller ja och gabrijel va inte så vakna. Men Benji vaken sen 8 typ han låg i sin säng och bara snackade och sparkade av sig täcket. men när gaabrijel gick upp för att kolla till honom så suckade han bara "men benjin då" då hade han vänt sig igen så han låg med fötterna utan för typ, när gabrijel ska vända rätt honom så skriker han typ "fyy faan kom och kolla" då har benji haft riktigt bajskalasoch lyckats knäppa upp blöjan mm jätte mysigt! så de va bara att gå upp och ställa oss i duschen. Bra de annars skulle ja nog sova bort hela soliga dan. Fattar att ja inte lär mig att lägga mig i tid, fast i går kom ja i säng vid tolv iallafall känns så konstigt att lägga sigtyp nio eller tio. känns föööör tidigt. vet inte varför men ja älskar natten så mysigt bara ja och gabrijel sitta på balkongen och kedjeröka.
Ne nu har ja en trött kille här som inte har sovit på hela dan

Trött

Puh va trött ja är och klockan är bara halv tio typ. Men om ja känner mig rätt så kan ja inte somna fören vid tolv iallafall är sån natt människa så de inte är sant, men de är ju typ nu på kvällar man har tid att göra saker då benji sover fast få se om han sover som han brukar i går kväll så vaknade han stup i kvart, han somnade efter 8 nån gång men vaknade efter typ en timme och var klar vaken så då fick ja ta upp han så han va vaken typ en halvtimme sen slocknade han skönt tänkte ja men de visade sig att han vill vakna igen två timmar efter fast då fick han ligga kvar i sängen han värkade ha de så trevligt med sina låtsaskompisar som han pratade med :-P men han somnade av sig själv igen efter ett tag.
Efter promenaden så vart de mat spaggetti och köttfärssås blää smakar verkligen inge gott tycker de smakar skit rent ut sagt hatar de så åt typ ingeting men vart ändå hyffsat mätt. Nu ska vi bara invänta på att benji ska somna sen så ska ja nog poppa litte och kolla på två och en halv man vi har laddat ner hela sista säsongen :)


Gröööööööööööööt

Nu har benji ätit gröt eller ätit och ätit de va typ mest kladd, han tycker inte att de är så gott men de är bara att fortsätta litte smått för att såsmåning om gilla de..




Nu blir de promenad ute i  de fina vädret och fundera på va de ska bli till midda.. eller nee de får gabrijel komma på :-P
hörs sen
xoxo


Lång promenad

Nu är ja hem kommen från en promenad som typ tog två timmar och av dom två timmarna så sov Benji typ en halvtimme. Förut ville han jämnt ligga och sova när man körde han i vagnen men nu vägrar han. De ska bara sittas upp hela tiden och ta massa saker som man lägger fram till han. För övrigt så är de typ de ända vi har gjort i dag steg inte ur sängen fören kl ett typ och guuud va skönt de va säger ja bara. Benji sov nämligen jätte bra i natt och i morse. för i går så somnade han redan kl 6 typ vilket innebar att han vaknade kl 12 och va klar vaken i typ en timme, tur att man är natt människa :)

Men han är verkligen ingen garanti han har alltid somnat mellan 8-9 på kvällarna men nu så vill han alltid somna innan eller låååångt efter, aaaja antar väll att de ör normalt men så jobbigt eftersom han har varit så duktig annars på kvällarna ´de har varit samma sak sen han föddes typ.
men men nog om detta nu ska ja natta min gris sen mysa till djungel george




RSS 2.0