Dålig bloggare

Sitter just nu och kollar på the hills faan va ja hatar heidis kille spencer, han är så arrogant och elak tycker ja fattar inte att hon står ut med han hade ja haft en sån kille så skulle ja faan bli knäppbestämmer vilka hon ska umgås med och shit gaah blir så jävla arg.
Snart är de the voice, är ganska sugen på att dra dit fast vet inte de kommer va så många småbarn som härjar, men lloyd banks kommer så de kanske är ganska sevärt iallafall.
har funderat på de där med bloggenja skulle vilja va duktig och kuna uppdatera minst en gång om dan här men fattar inte varför ja inte gör de. Jag har ingen lust samtidigt som ja vill men de blir aldrig av. så usel bloggare är ja verkligen.
Nu ska ja kocka dom nya napparna ja har köpt till benji dags att byta ut lite.
sen ska de bli mat i dag blir de hemma gjorda hamburgare gött skit längesen vi åt de. Inte för att ja är hungrig alls men de blir ja väll såsmoningom.
va på BVC i måndags. Nu är benji 63 cm och väger 6,2 kg. snacka om att växa på längden han va bara 49 när han föddes, nu har han stlk 68 för annars blir dom förkorta åt han. har funderat en hel del på när de är läge att skaffa sig en till litten knodd först så ville ja ha en nu snart som möjligt men börjar tveka de kommer ju bli jätte jobbigt men samtidigt så tänker ja ju om man skaffar två snabbt så är de juu gjort för ja vill ju ha mer och ja vill ju att benji också ska ha ett syskon, med inte så långt mellanrum. om vi skulle vänta så skulle vi vänta till benji typ är ett år  om 8 månader då ska ja alltså andvända preventilmedel i 8 månader känns onödigt, och nu känns de ju så skönt att man har regelbunden mens har inte haft de på typ 5 år. När är de egenkligen lagom att skaffa sig mer. Är också orolig för att de kanske kan vara svårare och de kan ju ta tid, trode verkligen inte att de skulle ta tre månade som de tog med benji, med tanke på vad de visade sig på gabrijels test som han gjorde. men aaja de blir väll som vi har sagt händer de så händer de.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0