ja lever!

hejsan ja lever de har varit så jobbigt med massa saker så ja har inte velat eller orkat blogg. men nu så börja de lösa sig en hel del.så nu ska ja börja uppdatera så gott ja kan. har aldrig varit så bra på de men  ska försöka iallafall.  I dag så ska vi åka och inhandla vinteroverall till benji och nån jacka lite skor och sånt som han behöver nu. ska även ta mig tid att köpa mig en ny BH. undra vilken storlek ja har nu bara ?! hmm..... ne nu ska ja göra mig klar för en helö dag shopping :) yeeeey

Myyys

Nu kan ja änkligen ta och slappna av. Va på förmiddan i handen på ung mamma träff, i dag va de dans och sång med dom små. Benji tycktre inte de va så intresant tyckte de va roligare att rulla runt över hela golvet, Men sen när de va klart vi 12 så åkte tillbaks till jordbro där de va öppna förkolan mellan 13-15.30 så då satt vi där. men de märktes att Benji sovrutiner inte va som dom skulle, efter som han bara sov en halv timme på dan då när vi åkte från handen till jordbro för att sen fastna i jordbro. Så han vart litte grining mot slutet och somnade direkt när ja satte han i vagnen för att gå hem. Träffade Gabrijel en snabbis för sedan så gick han iväg för han jhar börjat gå sfi kvälls kurs, haha inte för att han behöver de egenkligen han pratar flytande svenska men de är bra att han eftersom han vill plugga vidare. Så i kväll bestämde vi oss för att inte laga nån mat han har tydligen ätit på burger king och ja har köpt hem en härlig kyckling kebab som ja ska slänga i mig nu. Snart börjar färjan juuuh :9 yeeeey

Färdiga

Nu är vi klara eller nästan ja ska bara äta en macka nu, Ja är sminkad och allt, Benji är på klädd och ligger nu och sover sin förmiddags lur, bra så han håller sig på glad när vi är där, nu ska ja äta upp min smörgås sen ta bussen vid 10. ses sen  pussah



God Morgon

Nu är vi alla vakna här, Gabrijel försov sig som vanligt. Men Benji sov tills typ nu super skönt. Nu så ska ja hoppa in i duschen och sedan fixa mig och Benji, vi ska in på unga mamma gruppen i dag i valla kyrkan i dag ska de bli sång och rörelse för barnen.
Hörs sen


Kvinnlig

Sitter och kolla nu på du är vad du äter och den här tjej är fan inte femenim för fem öre, asså kolla på henne. Hon är nån slags militär inge fel med de men hon går som en kille, ser ut som en kille, pratar som en kille och beter sig som en kille. Jag trodde att ja va okvinnlig för de är ja ja är mer som en pojkflicka men faan inte så sådär. HON ÄR FÖÖÖÖRMYCKET!! asså snälla kan du prata som en tjej iallafall, tänka som en tjej. Så jävla äcklig brud asså euw!!

God dag

Har nu kommit hem från ung mamma träff i haninge de va super mysigt och trevligt folk där och Benji va på bra humör, tror att ja kommer fortsätta gå dit istället för på öppna förskolan här i jordbro. I dag bjöd dom på frukost och sen så kom hon från tv 3 som hade sos familj som ja skällde på när ja såg henne på tv för ja tyckte hon va en häxa haha.. Men hon va jättre trevlig och försog än fast man va ung hon tycker att de inte är fel med de utan tyckte bara att vi va jätte duktiga som klarade av de, fast sen så vet inte ja om ja ska kalla mig själv för ung mamma visst ja har inte hunnit gjort så mycket i mitt liv men tillräckligt för att ja känner av att ja är redo för att ha barn ja mena ja har festat som en dåre ja har haft väldigt kul lite väl kul kanske har även rest en hel del så why not.och bara för att man har barn så betyder de inte att livet är slut ja kan fortfarande vara ute och festa om ja vill de finns ersättning och han har ju en pappa. de handlar inte om ålder på papprena utan sitt sinne och dom som inte vill ha barn tidigt och kanske vill festa lite mer eller resa mer de är ju helt upp till dom.
ne nu ska ja kocka litte morot till Benji som han kan ha till sin gröt de är typ de ända han vill äta och färska plommon, sen så har ja tvätt tid kl 4 super kul NOT!

aaja hörs ! ! !






De bästa sättet att sova på de finns inge annat sätt :-P

Hemma

har nu kommit hem kom för kanske nån timme sen, va in till handen och till coop en sväng köpte ett par nya strumpor till benji sen litte shampoo och grejer till håret. har nyss badat och nattat Benji han va hur trött som hellst, men nu sover han. Nu ska ja bara plocka litte här hemma och sedan göra mat..

Bye Bye Bike

Då va de onsdag igen då, vaknade halv sju som vanligt då Benji vaknade så va han vaken en halv timme, och somnade men sov bara en halv timme. men nu sover han igen hoppas de håller i sig.
I går vart de städning här hemma så skönt att man kan dammsuga när Benji sover så man slipper anpassa sig så sätt. bakade även en kladd kaka som vart grymt god, så god så man verkligen satt och njöt.
Efter ett tag så kom gabrijel hem efter jobbet sen så skulle han åka iväg på motorcykeln, sen så började vårat sms tjaffs från ingen stanns och ja vart sur som vanligt. men sen så hör ja honom komma den hörs över hela jordbro va faan. Jag hör han parkera den utanför men han kommer aldrig in, så ja tänkte att han kanske träffade nån utanför. Men sen så börjar ja rensa Benjis gadrob och plockar upp kartongen och säcken med alla kläder vi har fått som har varit för stora som ja helt hade glömt bort att ja hade, men sitter där och sållar kläder dom kläderna han kan ha och de vart en del som tur va har suttit och tänkt att han typ inte har kläder i nästa storlek. Men när ja väl hade rensat klart där så lägger ja hans gammla kläder i en kartong som ja ska ut till förrådet med, då ser ja att de står en kille med ryggen mot och bakdelen av motorcykel precis vid vårat förråd, så då besluter ja mig för att inte gå ut nu för ja vill inte va bitterfitta framför hans kompis. Men tiden går och han kommer inte in sen så kollar ja ut igenom fönstret då är de tre poliser, och ja blir livrädd tänker vad fan har han gjort nu.
Då är de såhär den där killen som ja såg ryggen på va cevilare, och för nån vecka sen så åkte han fast för fortkörning och grov olovlig körning för att han inte har svenskt körkort plus att motorcykeln va avställd.. plus att han har åkt fast långt innan också när han kört bilför att han inte har gilltilt körkort så de finns en hel de. men Nu när han hade vart ute så har väll nån sett att han kört litte fortoch kollat upp nummret och då såg dom allt då har cevilarna stått här utanför oss och väntat på honom sen så kom dom andra och stoppade honom.. och gissa vad dom gör?! joo dom beslogtog den. asså de kanske inte låter som värsta grejen men de är det för han, De va så att ja började gråta för att ja vet va mycket den betyder för honom och ja såg på han hur ledsen han va. Min stackars älskling. men vi får se nu hur de blir om vi får tillbaka den de lär vi ju få men de lär ju kanske kosta. <för ja mena han har ju inte gjort illa nån eller nått.



        








Usch va surt de kan va. Men de kunde ju ha varit värre.
Nu så vet ja inte vad ja ska göra ja borde tvätta den är ganska full nu efter ja hade plockat upp dom andra kläderna till benji.så hoppas de finns nån tvätt tid nu i dag. så man kan ta nån maskin. fast ja är så jävla trött, sover knapast nått nu när gabrijel jobbar för de är ju ja som får ta han på nätterna kvällarna och på dan då.dags att sätta fart så de blir nått gjort här.
Pussah

 

 


god morgon!

jag är vaken och Benji ligger på golvet skit förbannad för att han inte når in leksak som han kastade bort.
De va ett tag sen ja skrev här men de har inte hänt så mycket, Hade min första riktiga fylla på typ över ett å¨r och jaa de gick som de gick , efter en vinar och nån öl då hade slagit till ordenkligt mår ja ju säga kände mig fan inte nykter fören på lördgas kväll. I ¨går så va vi på BVC och Benji fick två nya spruter denna gång gick de litte bättre än sist han vart nog mer sur för att han vart fast hållen, sen så gick vi in på Öppna förskolan och satt där ett tag.
I dag ska de stor städas här hemma sedan bka litte scones. kanske åka till coop en sväng och handla litte mat.
Dags att sätta igång. måste plocka upp mitt vilddjur först

RSS 2.0