Bye Bye Bike

Då va de onsdag igen då, vaknade halv sju som vanligt då Benji vaknade så va han vaken en halv timme, och somnade men sov bara en halv timme. men nu sover han igen hoppas de håller i sig.
I går vart de städning här hemma så skönt att man kan dammsuga när Benji sover så man slipper anpassa sig så sätt. bakade även en kladd kaka som vart grymt god, så god så man verkligen satt och njöt.
Efter ett tag så kom gabrijel hem efter jobbet sen så skulle han åka iväg på motorcykeln, sen så började vårat sms tjaffs från ingen stanns och ja vart sur som vanligt. men sen så hör ja honom komma den hörs över hela jordbro va faan. Jag hör han parkera den utanför men han kommer aldrig in, så ja tänkte att han kanske träffade nån utanför. Men sen så börjar ja rensa Benjis gadrob och plockar upp kartongen och säcken med alla kläder vi har fått som har varit för stora som ja helt hade glömt bort att ja hade, men sitter där och sållar kläder dom kläderna han kan ha och de vart en del som tur va har suttit och tänkt att han typ inte har kläder i nästa storlek. Men när ja väl hade rensat klart där så lägger ja hans gammla kläder i en kartong som ja ska ut till förrådet med, då ser ja att de står en kille med ryggen mot och bakdelen av motorcykel precis vid vårat förråd, så då besluter ja mig för att inte gå ut nu för ja vill inte va bitterfitta framför hans kompis. Men tiden går och han kommer inte in sen så kollar ja ut igenom fönstret då är de tre poliser, och ja blir livrädd tänker vad fan har han gjort nu.
Då är de såhär den där killen som ja såg ryggen på va cevilare, och för nån vecka sen så åkte han fast för fortkörning och grov olovlig körning för att han inte har svenskt körkort plus att motorcykeln va avställd.. plus att han har åkt fast långt innan också när han kört bilför att han inte har gilltilt körkort så de finns en hel de. men Nu när han hade vart ute så har väll nån sett att han kört litte fortoch kollat upp nummret och då såg dom allt då har cevilarna stått här utanför oss och väntat på honom sen så kom dom andra och stoppade honom.. och gissa vad dom gör?! joo dom beslogtog den. asså de kanske inte låter som värsta grejen men de är det för han, De va så att ja började gråta för att ja vet va mycket den betyder för honom och ja såg på han hur ledsen han va. Min stackars älskling. men vi får se nu hur de blir om vi får tillbaka den de lär vi ju få men de lär ju kanske kosta. <för ja mena han har ju inte gjort illa nån eller nått.



        








Usch va surt de kan va. Men de kunde ju ha varit värre.
Nu så vet ja inte vad ja ska göra ja borde tvätta den är ganska full nu efter ja hade plockat upp dom andra kläderna till benji.så hoppas de finns nån tvätt tid nu i dag. så man kan ta nån maskin. fast ja är så jävla trött, sover knapast nått nu när gabrijel jobbar för de är ju ja som får ta han på nätterna kvällarna och på dan då.dags att sätta fart så de blir nått gjort här.
Pussah

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0