Suntag

Oj va helgen gick fort sitter här och väntar på att teknikmagasinet ska ringa och säga att dom har fått in en lånetelefon. Min telefon måste bara in nu är de inte bara kameran som knullar utan massa annat också så jävla trött på de. när ja fär en gångsskulle skaffar mig en dyr telefon så pajar den, men alla andra skit telefoner ja har haft har hållt och funkat skit bra.
I går vart de litte julbak hann inte med pepparkakshuset men de vart lussebullar och glögg smart som va ja va så köpte ja alkohol som smakade skiiit. så måste köpa ny.
ne nu ska ja ta och sminka mig så de bara är att sött sig på bussen. får inte miss arepris av desperate housewife.




Sen morgon

vet inte om ja vågar säga de men gick inte upp fören nu, både ja och G vaknade innan åtta och va dyng pigga så vi låg och bara hade de gos, men sen vid nio så slocknade  vi båda två igen. och han ligger fortfarande och snarkar. har nyss slängt i mig en tallrik med risgrynsgröt, och ska la böra med disken. G hade grabbarna här i går kväll medans ja vi i farsta hos judith så disk finns de gott om. Sen ska ja börja med mitt peppakrkakshus och lusse bullar, hoppas bara glasyren blir bättre i dag.

I går hade ja en liten mini shopping shoppade typ inge till mig själv dock men de va kul ändå först handlade ja en kruka på våra amaryllis sen så skulle ja köpa strumpor till G så då drog ja till hm där ja även hittade ett par vantar åt honom, men när vi kom hem och han skulle ta på dom så fråga han har du verkligen betalat dom. jaa va fan tror du fräste ja. då har dom glömt att ta bort larmet men får åka in i morgon då ska ja även lämna in min lur,efter hm så gick ja vidare då såg ja att dom sålde 12 strumpor för 100 kr och ja kunde ju inte bara låta bli så ja fick sex och g yttligare sex par så nu har han strumpor, för utom de fick ja även tag på en julklapp till G synd att ja inte slog in den för ja öppnade väll min stora käft och sa de och ja vette fan vart ja ska gömma den fan han kommer säkert gå på skattjakt.
Nu ska ja föröska få upp G så ja kan börja med julbaket

Tillbaks

Nu så är ja tillbaks igen har jobbat hela veckan och vare helt slut efter så har inte orkat uppdaderat bloggen, men de har inte hänt så mycket förutom jobbet då.
Just nu sitter ja med min frukost risgrynsgröt och de smakar great likosm :) I dag är jag ledig så ja tänkte åka in till Haninge C för att lämna in min telefon och även handla litte julpyssel o h ny kruka till våra fina nya amaryllis.
ikväll tänkte ja börja lite smått med julbak vet inte om ja ska börja med lussekatterna eller peppakakorna, får se hur seg ja känner mig efter shoppandet. Förhoppningsvis så kommer tröttheten gå över nu snart har änkligen tagit tag i att köpa järntabletter som min barnmorska har tjatat på. så snart kommer ja nog känna mig piggare :)
Ne nu ska ja äta upp gröten för sedan göra mig iordning

Mysig söndag

ja då va de söndag i dag har vi inte gjort ett skit bara legat i soffan, så mysigt Gabrijel ligger just nu och pussar på magen och skriker hallå hahaha han är så under bara så de finns inte. De finns inge bättre än att bara ligga och mysa med honom när han pussar än på ryggen och smeker min mage. Dock så blr de inte hela kvällarna med tanke på att de blir så jävla varmt i sängen, och då blir ja bara irriterad när han försöker så han typ blir ledsen. Kan inte rå för de men ibland blir ja så jäävla lätt irritrad så de finns inte. Men är ändå glad för att han förstår mig att han inte tror att ja menar nått illa.
 Nästa helg planerar ja för härligt jul bak. ett pepparkaks hus är ett måste G har ALDRIG sett eller gjort pepparkaks hus så han är som ett ltet barn tjatar hela tiden :) sen så funderar ja på knäck eller nått också, nån som har nått annat förslag på julbak.

Nu ska vi mysa vidare, har tyvärr inga biler att bju på med tanke på att kameran på luren är sepe.
see yaa

Skit skit skit!

Fy fan va irriterande i går så skulle ta en bild med mobilen så slog den bara av sig hela tiden och ja har bara haft den i typ två månader plus att den ska kallas för kamera mobil?! fattar inte. Men i dag iallafall när ja ringde och frågade om ja kunde lämna in den så sa dom att de bara va att komma men då har dom ingen extra mobil inne men att dom kommer in nån gång nästa vecka, så då får ja la vänta. helst skulle ja vilja ha helt ny mobil men man har väll inte råd så får hoppas att dom kan lösa problemet för ja vill ju liksom kunna ta kort med min mobil de va ju därför ja valde en sån liksom men men.

Annars så har de varit lungt i helgen än så länge i går så va vi upp på stan en sväng för vi skulle möta Gabrijels kompisar för åka till en studio, men så visade de sig att dom åkte till flempan så vi vände och åkte hem. Och i dag så har vi haft besök hemma hela dagen typ och bara mosat i oss massa godis.
Nu ska vi se på film vet dock inte vilken men nån action grabbarna har laddat ner.

Vecka 20+3

Nu så snöar de fyyy fan med utropstecken! idag så har ja varit och träffat min barnmorska nu har ja gått halva gravidteten :) hon kände på livmorden och lyssnade på hjärtat och allt va prima. Annars så har ja bara tvättat i dag sen kl ett och är inte klar än usch orkar inge mer. men de är bara på tork så de bara är att hämta upp. Måste få i mig nått i magen så den kan sluta sparka och slå mig där inne :) fast de är underbart att känna fast ibland så blir de så hårda slag så man nästan får ont. en liten karateunge kanske :P

Dags för food see ya

Nya Boobs

Jaaa de är en funderare ja har haft sen Amande visade upp sina nya fina runda fast helt perfekta bröst i helgen.
fast ja ska nog inte göra nått så drastiskt typ bara minska litte och lyfta dom en aning. Gabrijel tyckte för en gångs skulle att de kunde ja väll får göra, är de för att han stöttar mig eller vill se finare bröst:? haha aaja men de är ju nått ja också vill så känns skönt att han är på min sida iallafall. Fast de blir nog inte av fören om nått år när bebisen är fött och så. Men de är nått ja verkligen vill göra tänkte er då är ja en Morsa med snygga bröst :)
Fick en ny tid hos BM i dag föresten försov mig ju till förra och tydligen hade dom hört av sig men dom ringer ju dolt nummer och då svarar ju inte ja :-/ Men i morse ringde ja och fick tid 8.15 på onsdag. Hoppas lilla bebisen mår bra fast mamman snuvar hostar och spyr upp massa äckligt slem.
Nu är de dags för frukost nr 2

Vaken med tuppen & grymt irriterande

Denna helg trodde ja skulle bli kul men de slutade med att  man bara vart så irriterad på folk som inte kan tänka öppna ögonen och se själv helt ärligt vad är detta, frågar "vart ska vi" jaa vart fan tror du vilken värld lever du i?!  Inte nog med de man erbjuder personen att sova i sängen så slipper den sova i soffan, ja la mig på min sida och personen fick sova på gabrijels sida man tänke att personen borde uppskatta de men nej. då kläcker hon ur sig en så jävla fräck komentar han har väll inte löss va? va faan är de för diskriminering ärligt talat hur fan kan man våga fråga nått sånt, gabrijel är vaken typ hela natten hos en kompis för att hon ska få sova på sängen och så säger hon nått sånt där är de konstigt att man blir irriterad eller? inte nog med de personen plockar på sig två glas dricker inte upp nått av dom hon märker att ja börjar plocka bort ut till köket och ja säger dessutom att ja ska diska men hon sitter där med sina halvfulla glas så ja tänker att hon kanske skadricka upp de så ja låter de bara vara. Men sen när vi ska lägga oss då låter hon dom stå kvar och har inte änns petat på domutan bara reser sig och går där ifrån. om du är så lat och inte kan ställa ut i köket säg till mig då när du ser att ja börjar plocka men istället så hugger personen  snabbt som fan tag i datorn istället och spana in kändisvärlden och tror att man ska träffa nån bara för man vandrar på stureplan. öppna ögonen tänk lite snälla du är över 20 år, ja är så glad för att ja vågar ta risker gå ut och se själv, kommer ihåg när ja va i sthlm för typ första gången och ja skulle upp på stan helt själv, ja visste inte vilken buss eller nått hade aldrig åkt tunnelbana men ändå så tog ja utmaningen och åkte själv visst de vart lite fel i början men so what nu klarar ja mig, folk måste våga komma ut mer släpp taget lite och tänk lite själv de kommer gå så mycket bättre då.
de är lite konstigt att man tänker så olika med tanke på att man är i samma ålder men de är nog för att ja vågar släppa taget tänker själv,
I går kväll så fick ja ju besök av judith och miriam  miriam är nåra år över 20 och judith 25+ och båda sa för att vara i min ålder så tänker ja lite vuxnare, för vi började ju disskutera detta som hände i helgen och då sa dom att ja egenkligen inte ska vara så "besviken" men för att min hjärna är lite äldre. Samma sak som när ja träffade gabrijel han tänkte typ att ja va en jävla skit unge men han gav mig en chans och ja vet inte hur många gånger han har sagt hur glad han är för att jhan  gjorde de för att ja tänker inte som en 20 åring, att ja tänker lite mognare.
Så ja får väll bara ta och gilla läget helt enkelt,  de är ju inte så bra period nu bara med tanke på hur situationen är, hur mina hormoner är helt upp och ner vända och denna jävla förkylning.
Och inte ännd de fattade personen att man inte mådde bra alls utan sket i de helt och hållet.
Och sen bli dyng sur för att man får åka pendel själv fast hon skulle möta nån då. men ärligt så som du liksom diskriminerade Gabrijel de där med lössen och allt egenkligen de fanns ingen du va nöjd me så får man ingen lust längre att va vänlig. Gabrijel tyckte också att ja va taskig först, men när han fick höra hur omständigt de va innan personen skulle komma och hur den bettede sig här hemma så vart han så rasande och frågade va faan ja tog hem såna folk för. och sa att personen kunde ta in på 5 stjärnit hotell om hon nu änns skulle klara en sån sak.
Men nu så har ja fått skrivit av mig lite de va skönt, Nu ska ja bara ägna mig åt mig själv Gabrijel och våran lilla bebis de är de ända som betyder nått för mig nu,
Nu ska ja somna om nåra timmar för att sedan springa maraton i tvättstugan

Sjuk

Idag känner ja mig verkligen helt seg. ja vet har sagt de ett antal dagar nu men nu i dag mår ja så dåligt orkar inte äta eller nått, mitt huvud är jätte tungt sen så börjar ja ¨få ont i halsen också:( tack vare ungarna på dagis som inte kan hålla för mun när dom hostar :S men ja ¨får inte bli sjuk nu Marre ska ju komma i morgon och vara här ihelgen och vi har ju så mycket att ta igen, så nu sitter ja och pimplar te och tycker synd om mig framför tv:n.
Nu ska ja se klart på vänner hejsvejs


puuh

Är helt mör i kroppen! har jobbat från halv 8 till halv fem nu senaste tiden.i morgon får ja sovmorgon till nio i allafall. Men ja måste ju säga att ungarna är helt underbara:) längtar så till min egen, den håller igång nästan hela dagarna med sparkar och har sig där inne. så mysigt bara lite jobbigt ibland på kvällarna när man ska sova. men de är väll värt allt.
är så slut så vet inte vad ja ska skriva, ihelgen kommer kanske marre hit iallafall. hoppas ja :D

Kom hem!!!

Detta är så jäävla jobbigt, nu har Gabrijel varit borta från mig 24 timmar fick bara träffa han litte snabbt i dag när ja lämnade över maten, fast dom är klara om nån timme sa han. Jag vill bara att han ska komma hem nu!!!!
Är de fel på mig ska ja inte kunna vara utan min kille en jäävla dag?! innan vi flyttatde ihop så va vi ifrån varandra en hel vecka om inte mer. i julas va han nere i juggan och då sågs vi inte på två månader nästan. visst så längtade ja efter honom. Men nu är de nått annat  nu börjar tårarna komma varför ?! vad är de för fel på mig?
jag vill bara ha honom här nu, ja vill bara se han. Älskling kom hem!

Hemma igen

Ja då va man hemma igen då har varit med mat till grabbarna i liljeholmen ;) och så fick ja veta att dom säkert blir sena för dom ska göra klart allt i dag :( 
Men de finns annat ja är ganska stolt över istället för att ta bussen från jordbrostation så tog ja en liten promenad istället, fy fan va de va skönt, fick sån ångest när ja satt på pendeln och min sms biljett hade gått ut och fick beslutsångest om ja skulle skicka efter en ny för att åka buss 3 minuter :S, me  när ja kom fram till jordbro så visade de sig att då
 skulle ja få stå och vänta på busen i 20 minuter så då va ju saken avklarad, då bestämde ja mig för att ta promenad på 10 minuter, tack kära buss :D haha,
Nee nu ska ja ta mig nått att äta.
Knäppte även en hel del bilder när ja va på min lilla promenix ;)

 TÅGET GÅR MOT VÄSTERHANINGE      NÄSTA JORDBRO (MY HOME;)
 
JORDBRSO EGNA PRESSBYRÅ


                            

                                                                                                                                                                                                                                                    


                                                               

                                                                         

jaha

Då sitter man här påklädd på lördagsmorgon redan. de va sån skön natt va själv hemma för Gabrijel skulle sova hos en kompis för dom skulle uppe och jobba på nått svartjobb i dag, så då fick man först samtal kl 8 tänkte inte svara men han la aldrig på så ja fick väll svara då. "vad gör du älskling" jaa lördagsmorgon kl 8 vad gör man tro?sen så fick man somna om. men sen så fick man samtal igen kvart i elva då visar de sig att grabbarna inte har nån mat med sig. så ja får väll stiga upp klä på mig och ta mig till liljeholmen, "har du lust med de" frågar han. Nej men ska ja låta er karlar svälta eller? haha, nee nu går min buss snart hörs sen

Helg

Då va helgen kommen har typ haft helg hela veckan känns de som har inte gjort ett skit. men de känns ändå skönt att man inte gör nått för att de just är helg ;)
I onsdags va ja på ultraljud och allt va precis som de skulle, den rörde sig och snuttade på händerna :D så söööt.
Och sen så va ja litte längre gången än va ja trode så nu är ja i vecka 18+4 har berakna föde 5 april, hoppas de går fort vill inte vänta vill ha min bebis nu, eller våran. haha Gabrijel blir litte putt när Ja säger MIN bebis, de kan ja nog förstår men de blir bara så, men de är klart de  är hans bebis också.. har funderat på litte namn. om de blir en kille ska de heta Benjamin, de kom vi överräns om för längesen, och blir de tjej ska den heta daniella efetre min 16 åriga kusin som har haft cancer men nu har blivit frisk som också fyller i april :D men de va mr G litte tveksam över men ja ska nog övertala honom. om de är nån som har annat förslag så är ni välkommna att komma med dom.
Sen så är de det där med efternamnet Gabrijel vill väll givetvis att den ska ha hans efternamn Marjanovic de kan ja ju faktis förstå, men sen så ska den heta så och bo i sverige?  och ja vill nog inte ge den dubbel namn heller, Men ja kommer nog ända få ge efter med tanke på att de är tardition för honom att barnet ska ha fadersn efternamn. enligt deras tradition så skulle vi ha varit gifta nu också men de har vi likosm inte brytt oss om, för ja vill inte gifta mig nu iallafall om nått år eller två kanske men inte nu, Så ja får nog ge med mig med de. annars om nån har annat förslag är ni välkomna att höra av er  ;)

                                            ÄLSK KUSIN                      

                                                                          

I morgon ...

Då är de dags för mitt ultraljud då ja kan kolla upp könet. men min far va väldigt snabb på att invända med att de är mer spännande med att vänta, och man lyssnar väll självklart på far sin ;)
På ett sätt så vill ja veta men ändå inte i got crazy liksom. i början ville ja veta men då ville inte Gabrijel men nu när ja tvekar då vill han, Men ja får lyssna op far :)

För övrigt då är ja så himla trött hela tiden har smått med huvudvärk bort i mellanåt, en bekant nämde en av hennes bekanta hade samma problem att de troligtvis va havandeskapsförgifning. Med de ordet flög ja ju högt i tak, men sen när ja tänkte efter så har de inte suttit i hela tiden tan de kommer nån gång ibland, och ja ska ju på gyn i morgon och nästa vecka träffa barnmorskan så ja har fått lugna ner mig,
Nu återstår de bara desperate housewifes sedan sängen, för upp tidigt i morgon eller tidigt och tidigt vid åtta, men för mig är de hyggligt tidigt.;)
hare gött



Dags igen

Då va de dags för en ny vecka, denna vecka är ja i vecka 18 och ska på ultraljud på onsdag och få ta reda på könet, vad tror ni de blir för kön? skicka vad ni tror i komentar ;)
Annars är allt bara lungt jobar äter och sover bara men mende är de ända ja känner för att göra just nu faktis,
nu ska ja se klart på Simpsons hejsvejs





RSS 2.0