Sovmorgon.

Nu ligger Benji och sover i min arm. Han gav mig den första sovmorgon på 4 veckor typ, men när han vaknade halv nio bröt de utåt han har skrikit i en timme. Fast i går hade vi ett hejvilt party han skrek konstant i sex timmar. så tillslut ringde ja pappa och han sa att ja skulle försöka va lugn och prata lungt med han. för både ja och G va helspännda här hemma. Tro de eller ej men de hjälpte.
ne nu ska ja in i duschen medans han soveroch fixa mig, för att sedan ut i fina väödret. gick inte ut nått i går för mitt ena öga hade svullnat till max, men nu har de lagt sig litte och sen får ja väll ta glajjerna på mig :)

På måndag är han redan 4 veckor de går så fort allt fattar inte

Känner för att skriva

Har inte orkat eller haft lust att skriva har varit för mycket annat, men nu känner ja för att skriva av mig litte.
Som ni kanske mins så hade Benji gula när han föddes men som sedan gick över tack o lov men då hinner de inte gå mer än en vecka typ då han börjar skrika nått konstant helt oavbrutet, men han vill inte äta, blöjan är bytt han ör inte för varm eller kall. man bär gungar honom ger honom napp. Men tamefan inget duger, bara skriker och skriker. Då så va ja på BVC i dag ja då har lille Benjamin drabbas av kolik. Som enligt dom inte är farligt eller så och att e går över vid tre månads åldern,visst de va väll nått positivt men man känner sig så hjälplös och frustrerad. Och va fan ska grannana tro dom kommer tro att vi typ är helt störda som låter han skrika. Dom kommer säker ringa socialjouren eller nått och säga att vi  inte tar hand om vårt barn. för va ska dom tro liksom?
Ja vet inte vad ja ska ta mig till för de är inte gnäll eller gråt de är SKRIK !!

VAD HAR JA GJORT FÖR FEL?!


Väntar

Barnmorskan från BVC kommer





Äta själv tycker pappa på återbesöket i Huddinge ;)
( Lite gul va han här)

Suntag

De har varit en riktig grabb kväll här i helgen, massa killar som sitter och spelar ps2. Och min lilla Benji då ;)
Vi va vid huddinge i går och då hade hans blodvärde sjunkit så han slipper bli inlagd och man märket verkligen på han att han har blivit piggare nu vaknar han själv för mat och somnar inte direkt efter, efter han har ätit och man har bytt blöja på honom som han skriker sig egenom när man torkar med tvättservetter så ligger han och kollar med sina underbara fina ögon. Man kan ligga och kolla på honom i flera timmar. även när han sover på nätterna måste ja stiga upp för att kolla hur de står till med han.
Numera är ja jätte lättväckt, de räcker med att han typ bara ligger och smackar som han brukar göra innan han brister ut i gallskrik, så vaknar ja av de lilla ljudet. Medans Gabrijel inte änns märker när han skriker och ja går upp, fast han hinner inte skrika så mycket efetrsom ja hinner vakna innan de händer.
hans navel lossnade i går me vilket va jäävligt skönt för de va verkligen ingen skön doft.
Han är så lugn lilla Benjamin så de inte är sant han gråter bara om man inte är framme med mat fort nog, annars så kan han även ligga helt själv och somna. fast ja brukar bära över honom till våran säng vid morgonsnåret Han är verkligen så jäävla mysig.
Bristen på bilder är för att dom bilderna ja tar med min mobil kan ja inte lägga över på till datan för att min kabel är borta nånstans så då får ja först skicka över bilderna till Gabrijels mobil så att han sen lägger in dom på datorn. Men ja ska köpa mig en kabel i veckan till min lur. Och se så går de inte så mycket tid till att sitta vid datorn nu heller, även om han sover så vill man ju då när läget finns att umgås med min man :)


Huddinge

Vart kommer all ork ifrån? inatt va ja upp tre ggr för att mata och sen så gick man upp halv sju när gabrijel skulle vakna. Men känner mig ändå inte direkt jätte trött.
Vi hade tid på huddinge i dag, återbesök. 
Fy fan vilken stessig morgon fast bussen inte gick fören 08.40 så va ja tvungen att gå upp halv sju, och inte änns de räckte till. Platta håret, sedan väcka Benjamin för att äta. och han ligger och njuter ett bra tag fast han inte äter hela tiden men tar man bort honom skriker han, så de tog en halvtimme, sedan somnar han om, man lägger ner han byter blöja, då börjas de skrika och ska ha mer mat. Klär på honom för att sedan klä på mig. vilket inte blir lyckat för att han vill ha närkontakt. Tillslut så somnar han. man börjar klä på sig själv  och börjar sminka sig. kanske ska äta frukost också men nej tiden räcker inte till. Dags att gå sätter på honom ytterkläder, men de luktarv kiss byta blöja fort som fan. På med overall han börjar skrika. lägger han i vagnen ger honom en napp han blir tyst. På med mina skor. har jag allt nej väskan ja. springer rusar till bussen, sätter mig på och svettas.

Benji är en aning gul för att när han föddes så kunde han inte suga så han fick typ inte i sig nå mat på ett dygn men enligt barnmorskan så va de ingen skada och normalt, Ja mena vem ska man inte förlita sig på om barnmorskan. Andra dygnet så började han få grepp om hur man suger men ändå inte perfekt och ja menar de säger ju sig själv att om man inte får mat så orkr man inte så tillslut så har han inte haft nå ork till att suga, han blir liksom bara iver och börjar hacka med huvet typ, så man har fått börja pumpa istället och köpt ersättning för han äter skit bra i flaskan. så i dag hyrde ja en electronisk bröstpump. PÅ huddinge så vart han undersökt igen och de visar sig att när han väl ammar får han inte i sig den mängd han behöver därmed blir han gul och slö. men läkaren ville ge oss ett dyn till eftersom de har visat sig att han har gått upp i vikt och mår väldigt bra för övrigt. men de är gränsfall för solning, så i morgon ska vi dit igen för att ta nya värden.
i dag fick ja min första fontändusch när ja bytte blöja på rackaren, och jäklar i have va de sprutade.
hans navel är btw jäääävligt rutten.
nee nu börjar de skrika här, så jääkla sällskapssjuk denna unge vägrar att ligga själv måste ligga i famnen.vilket va himla jobbigt i dag när vi åkta vagn. att hålla koll på han som hänger på mig med en arm och sen styra vagnen med andra, men de gick han är ju ändå min lille pöjk :) Älskade Benji

Bilder - Benji


Benjamin 090330

Är nu hemkommen från BB
Kännsliga läsare varnas.!


Benjamin bestämde sig för att titta ut 14.21 i måndags. de började med sammandragningar på söndagskväll vi sju tiden ungefär tror ja de va ungefär, värkana kom regelbundna från första början först kom dom var tionde minut men redan efter bara  nån timme va de 5-6 minuter. men de värkana känndes inte så farliga då de började bli värre på natten vid två tiden då slemmproppen lossnade, men de va ju ingen ide att åka in för dom ville att värkana skulle komma med tre minuters mellanrum. Så ja stog ut här hemma sov inte ett skit på hela natten inte en blund. Värkna blev värre yttligare en gång vid fyra tiden, då hade ja så ont att ja låg raklång i sängen helspännd och bara skrek, men dom var ändå inte så täta.
När kl va 12 bestämmde ja mig för att ringa förlossningen för att de gjorde så fruktansvärt ont, och dom sa att vi fick komma in för en kontroll. varken ja eller Gabrijel trodde att vi skulle få stanna så vi tog bara med mina papper. på vägen dit så blir allt lungt och Gabrijel märker de med, men så fort han säger du känner inge nu va, då känner ja hur en värk smyger sig på mig. Väl framme vid BB kl ett så får ja en värk direkt när barnmorskan låser upp får stanna och ta imot en grym smärta sen kommer ja inte längre än in på rummet där ja får en till verk sen så ber ja om att få gå på toa för att ja kände att de blev blött i brallanoch där yttligare en värk.får sedan byta om och lägga mig på bristen där dom kopplar in ett ctg, och kollar hur mycket jag är öppen då är ja öppen fem cm, får då höra att vi ska bli föräldrar i dag både ja och Gabrijel kollar frågande på varandra. och efter nån halv timme så är ja öppen sju. värkana kommer otroligt täta,strax där efter gåt vattnet som en flodvåg. Då sätts allt igång varje värk så känner ja att jag måste krysta fast ja bara är sju cm öppen men de går bara inte att låta bli, i samma veva känner ja att de trycker på tarmen ber då om att få gå på toaletten för att släppa ut nån korv där istället ute bland alla andra. Väl sittandes på toa kommer en värk som ja inte kan låta bli att krysa då känner ja att de är nått mellan bena. DEN KOMMER! skriker ja!upp på bristen igen med en korv mellan bena. Bland alla värkar så har ja helt glömt bort att man kan få bedövning, de kommer ja på när ja blir erbjuden lustgas. ja för fan hit med den. när yttligare en värk kommer stoppar ja lustgasen i fejjan och den smakar SKIIIIIIT! så den kastar ja.Värkana bara öste över mig så ja bara krystade och krystade när väl huvet är ute så krystar ja helt utan värk dumt nog men de va så jävla obehagligt att ha de mellan bena. Efter två värkar till va han ute tillsammans med en flod foster vatten. fick sedan upp honom på bröstet navelsträngen klipper Gabrijel. sen kom moderkakan som såg ut som ett tält.
Sedan va de bara att sy på ett ex antal ställen däe ja hade bristningar..


RSS 2.0