Benjamin 090330

Är nu hemkommen från BB
Kännsliga läsare varnas.!


Benjamin bestämde sig för att titta ut 14.21 i måndags. de började med sammandragningar på söndagskväll vi sju tiden ungefär tror ja de va ungefär, värkana kom regelbundna från första början först kom dom var tionde minut men redan efter bara  nån timme va de 5-6 minuter. men de värkana känndes inte så farliga då de började bli värre på natten vid två tiden då slemmproppen lossnade, men de va ju ingen ide att åka in för dom ville att värkana skulle komma med tre minuters mellanrum. Så ja stog ut här hemma sov inte ett skit på hela natten inte en blund. Värkna blev värre yttligare en gång vid fyra tiden, då hade ja så ont att ja låg raklång i sängen helspännd och bara skrek, men dom var ändå inte så täta.
När kl va 12 bestämmde ja mig för att ringa förlossningen för att de gjorde så fruktansvärt ont, och dom sa att vi fick komma in för en kontroll. varken ja eller Gabrijel trodde att vi skulle få stanna så vi tog bara med mina papper. på vägen dit så blir allt lungt och Gabrijel märker de med, men så fort han säger du känner inge nu va, då känner ja hur en värk smyger sig på mig. Väl framme vid BB kl ett så får ja en värk direkt när barnmorskan låser upp får stanna och ta imot en grym smärta sen kommer ja inte längre än in på rummet där ja får en till verk sen så ber ja om att få gå på toa för att ja kände att de blev blött i brallanoch där yttligare en värk.får sedan byta om och lägga mig på bristen där dom kopplar in ett ctg, och kollar hur mycket jag är öppen då är ja öppen fem cm, får då höra att vi ska bli föräldrar i dag både ja och Gabrijel kollar frågande på varandra. och efter nån halv timme så är ja öppen sju. värkana kommer otroligt täta,strax där efter gåt vattnet som en flodvåg. Då sätts allt igång varje värk så känner ja att jag måste krysta fast ja bara är sju cm öppen men de går bara inte att låta bli, i samma veva känner ja att de trycker på tarmen ber då om att få gå på toaletten för att släppa ut nån korv där istället ute bland alla andra. Väl sittandes på toa kommer en värk som ja inte kan låta bli att krysa då känner ja att de är nått mellan bena. DEN KOMMER! skriker ja!upp på bristen igen med en korv mellan bena. Bland alla värkar så har ja helt glömt bort att man kan få bedövning, de kommer ja på när ja blir erbjuden lustgas. ja för fan hit med den. när yttligare en värk kommer stoppar ja lustgasen i fejjan och den smakar SKIIIIIIT! så den kastar ja.Värkana bara öste över mig så ja bara krystade och krystade när väl huvet är ute så krystar ja helt utan värk dumt nog men de va så jävla obehagligt att ha de mellan bena. Efter två värkar till va han ute tillsammans med en flod foster vatten. fick sedan upp honom på bröstet navelsträngen klipper Gabrijel. sen kom moderkakan som såg ut som ett tält.
Sedan va de bara att sy på ett ex antal ställen däe ja hade bristningar..


Kommentarer
Postat av: L

Grattis! =)

2009-04-02 @ 20:42:05
Postat av: Hanna

åh vilken förlossningsberättelse :)) nu vill ja se bilder på underverket så ja tycker du ska hitta kabeln :) hoppas allt är bra med er alla!

2009-04-02 @ 22:05:01
URL: http://mammihanni.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Va roligt Mia ! =D

GRATTIS !

2009-04-03 @ 13:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0