Fredag.

Ojojoj vad de går fort redan fredag och vad har man hunnit med inte nått känns de som, nu så är de snart jul tror faktis de bir sthlm över jul känner inte för att sätta mig på ett tåg när ja har så ont. I går så kännde Gabrijel för första gången när bebisen sparkade ungen har alltid varit så envis så fort de sparkar och ja säger till han  så slutar den. men i går när han låg med örat mot magen så sprakade han till G riktigt ordenkligt. Han regerade inte direkt så som ja trode han vart helt chockad och tyckte de va hel skumt haha nästan lite läskit för de va ju inte som en spark direkt utan mer som om h*n vill ta sig ur magen som en litten alien:P

Nu ska ja snart äta äcklig pytti panna de finns ju inte mycket mer att välja på här hemma måste handla mat får se när de blir eftersom bilen har pajat.
sedan vid fem ska ja upp till stan och träffa Amanda bus de va fett längesen vi såg typ i sommras sist vi sågs så åkte vi och kollade vart hennes plastikkirugi låg de va då ja fattade att hon verkligen skulle förstora sina bröst på riktigt haha. och de va under den perioden som ja fick reda på att ja va gravid. och nu har hon större bröst och ja större mage :)
Ne måste äta upp äckliga maten nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0